Neter princeznej Diany ako krásna kvetinka! Pozrite sa, takto ohúrila!

Hoci sa na podujatí Fashion for Relief v Londýne upierala veľká pozornosť fotografov aj hostí na odvážnu Naomi Campbell, ku slovu sa dostal aj decentnejší pôvab a modrá krv. Členky slávnej šľachtickej rodiny.

16.09.2019 10:00
debata
Modelka Lady Kitty Spencer na gala poduajtí... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Lady Kitty Spencer Modelka Lady Kitty Spencer na gala poduajtí Fashion For Relief v Londýne.

Reč je o Lady Kitty Spencerovej, modelke, filantropke a tiež členke známej rodiny Spencerovcov, z ktorej pochádzala aj zosnulá princezná Diana. Blondínka, ktorá sa pravidelne objavuje na stránkach britských aj svetových magazínov či webových portálov, prišla podporiť charitatívnu myšlienku podujatia aj tento rok.

Spencerovú na slávnostný večer obliekla značka Dolce & Gabbana a kráska bola v šatách s bohatou florálnou výšivkou a výrazným červeným rúžom na perách neprehliadnuteľná. Modelom z kolekcie haute couture pokračovala blondínka v spojení s talianskou značkou, ktorá ju v minulosti dokonca obsadila do jednej zo svojich reklamných kampaní.

Modelka Lady Kitty Spencer na gala poduajtí...
Modelka Stella Maxwell na gala poduajtí...
+6Modelka Naomi Campbell na gala poduajtí...

Hoci Kitty Spencer komunikuje s médiámi pomerne málo, na akcii v Londýne spravila pár výnimiek. Len pred pár dňami sa tiež objavilo na stránkach denníka Telegraph obsiahlejšie interview, v ktorom 28-ročná šľachtičná spomína na svoje detstvo alebo hovorí o súčasných aktivitách a povinnostiach.

Hoci po smrti princeznej Diany sa na členov kráľovskej rodiny uprela ešte výraznejšia pozornosť ako predtým, Spencer si žiadne nájazdy paparazzov alebo tlak médií nepamätá. Takmer celé detstvo totiž prežila v Juhoafrickej republike a to sa podľa novinárov podpísalo aj na jej akcente. Dodnes je veľmi uvoľnená a správa sa vraj ako normálna tridsiatnička. To však, samozrejme, nie je. Aspoň nie v kontexte rodinného imania a spoločnosti, v akej sa odmalička pohybovala. Konieckoncov, ako členka rodiny Spencerovcov si pokojne môže šaty Dolce & Gabbana kúpiť. Ich cena sa šplhá do poriadnych výšin. Tieto však dostala ako ambasádorka značky zdarma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #akcia #Dolce & Gabbana #charita #Kitty Spencer

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...