Múza Chanel aj pracovitá dáma! Krásna Robbie netají, že má mnoho tvárí!

Jej tvár nepoznajú len diváci v kinách, je aj hviezdou z reklamy. Krásna a talentovaná Margot Robbie sa stala tvárou vône luxusnej francúzskej značky.

17.09.2019 00:00
debata
Herečka a tvár novej vône Margot Robbie prišla... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Margot Robbie Herečka a tvár novej vône Margot Robbie prišla na akciu v kreácii Chanel Haute Couture.

Reč je, samozrejme, o ateliéri Chanel, ktorý je svojimi voňavými výrobkami povestný. Austrálska rodáčka sa pred pár dňami predstavila na akcii v Los Angeles v známom hoteli Chateau Marmont, aby tu uviedla novinku Gabrielle Chanel Essence.

Pracovný kalendár tejto dámy je rozhodne plný na prasknutie. V kinách sa ešte stále s úspechom premieta film Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode. Robbie tiež momentálne nakrúca sólo snímku s hrdinkou Harlequinn, komiksovou postavou z hitu Suicide Squad. A pre ten dokonca potvrdili tvorcovia už obsadenie do druhého filmu. Ani v ňom austrálska herečka nechýba.

Herečka Pom Klementieff.
Herečka a tvár novej vône Margot Robbie prišla...
+4Herečka a ambasádorka značky Chanel Kristine...

Jeden z najambicióz­nejších projektov nasledujúcich mesiacov však bude určite snímka Bombshell, ktorá sa zaoberá skutočnou aférou sexuálneho obťažovania v prostredí televízie Fox. Robbie sa v nej predstaví vedľa Nicole Kidmanovej a Charlize Theronovej.

Práve reklama a módna brandža však tieto mesiace plní pracovný kalendár herečky rovnako ako filmové povinnosti. Reč je aj o spomenutom uvedení voňavej novinky. Robbieovú už nejaký čas obliekajú štylisti práve do kúskov z dielne francúzskeho ateliéru, ktorému šéfoval zosnulý Karl Lagerfeld. Výnimku neurobili ani tentoraz. Plavovláska sa objavila v čiernobielej kombinácii z najnovšej kolekcie haute couture – už v réžii dizajnérky Virginie Viardovej.

Popri Robbieovej sa na podujatí zúčastnilo niekoľko ďalších známych tvárí súčasného šoubiznisu, ktoré sú tiež známe svojou láskou k značke Chanel. Konieckoncov, aj tieto dámy prišli v nej oblečené. Bola to napríklad mladá herečka Maude Apatow, sestry z hudobnej formácie HAIM či herečka Pom Klementieff.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #vôňa #parfum #Chanel #Margot Robbie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...