Švédska Victoria v tieni dánskej Mary? Ako dopadol módny súboj princezien?

Udržiavať dobré vzťahy medzi štátmi je v dnešnej dobe nesmierne dôležité. A niekedy sa viac ako politici o to snažia predstavitelia šľachtických rodov a monarchií. Ako v utorok v Kodani.

18.09.2019 11:21
debata (2)
zväčšiť Švédska korunná princezná Victoria a jej... Foto: SITA/AP, Ida Marie Odgaard
Švédska korunná princezná Victoria a jej manžel, princ Daniel (dvojica v strede) prišli na návštevu Dánska. Na snímke s korunným princom Frederikom a jeho manželkou - princeznou Mary. Švédska korunná princezná Victoria a jej manžel, princ Daniel (dvojica v strede) prišli na návštevu Dánska. Na snímke s korunným princom Frederikom a jeho manželkou - princeznou Mary.

Na návštevu hlavného mesta Dánska pricestovala švédska princezná Victoria a jej manžel, princ Daniel. Prijal ich korunný princ Frederik s pôvabnou manželkou Mary. Oba páry zvládajú svoje úlohy pred kamerami a objektívmi na jednotku – bola radosť sledovať ich úsmevy, priateľské gestá či drobné poznámky, ktoré venovali novinárom alebo hosťom. A radosť bola pozrieť sa aj na obe dámy a ich módnu výbavu.

Švédska princezná zvolila vzorované šaty, v ktorých bola rozhodne neprehliadnuteľná. Pozornosť však púta aj fakt, že sa čoraz viac začína podobať na svoju kráľovskú mamu. Dnes 42-ročná Victoria je miláčikom v rodnom Švédsku a možno je to tak aj preto, lebo sa nesnaží pôsobiť nadľudsky a dokonalo.

zväčšiť Švédska korunná princezná Victoria (druhá... Foto: SITA/AP, Ida Marie Odgaard
Švédska korunná princezná Victoria (druhá sprava) a jej manžel, princ Daniel (vľavo) prišli na návštevu Dánska. Na snímke s korunným princom Frederikom a jeho manželkou - princeznou Mary. Švédska korunná princezná Victoria (druhá sprava) a jej manžel, princ Daniel (vľavo) prišli na návštevu Dánska. Na snímke s korunným princom Frederikom a jeho manželkou - princeznou Mary.

V prípade o päť rokov staršej dánskej korunnej princeznej Mary tentoraz platilo, že štýlovo vyzerala o kúsok lepšie. Šik nohavicový kostým v sivej farbe, k tomu dokonalo upravené vlasy, líčenie – rodená Austrálčanka zvládla štátnu návštevu susedov zo severu na jednotku s hviezdičkou. Nie nadarmo ju často porovnávajú s britskou vojvodkyňou Kate a jej vkusnou a štýlovou prezentáciou na verejnosti.

Ktorá z dám sa páči viac vám? Hlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #štýl #šľachta #princezná Victoria #princezná Mary

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...