Voňavý večer! Mladica Vačková, nežná Nízlová a Dara Rolins? Antická zvodkyňa

Celebritami a známymi tvárami z obrazoviek či časopisov poriadne nabitý bol stredajší večer v Klube umelcov v Bratislave. Tentoraz však umenie nahradila kozmetika a vône.

19.09.2019 15:18
debata (2)
Speváčka Dara Rolins na uvedení novej vône,... Foto: Avon
Speváčka Dara Rolins na uvedení novej vône, ktorej tvárou sa opäť stala ona sama. Speváčka Dara Rolins na uvedení novej vône, ktorej tvárou sa opäť stala ona sama.

V priestoroch známej Umelky sa uvádzala nová vôňa známej kozmetickej značky a slovenskí prominenti chýbať nemohli. Teda, v tomto prípade to boli najmä dámy.

Večer si pod taktovku vzala Dara Rolins, ktorá sa opäť spojila s kozmetickým výrobcom a stala sa dokonca lokálnou tvárou parfumu. Promo zábery, ktoré fotila v Poľsku, ju predstavili ako antickú divu. Na stredajší bratislavský večer sa zaodela podobne. Akurát pridala zlaté detaily a tak nechýbali prívlastky o bohyni.

Speváčka Veronika Nízlová.
Na večerný event známej kozmetickej spoločnosti...
+22Herečka Zuzana Vačková predviedla vynovený účes.

Štyridsaťpäťročná speváčka však nesklamala nikoho, kto očakával, že zvolí sexy a zvodný look. Pod tenučkou bielou látkou šiat na jedno rameno mala oblečené zlaté body a odhaľovala vyšportované a bezchybné nohy. Pridala aj vysoké zlaté čižmy či dokonca detaily zlatého líčenia na tvári.

Celý večer sa niesol v znamení bielej farby a tak to po vstupe do umeleckej galérie vyzeralo trochu ako na stretnutí lekárov v nemocničnej jedálni. Pri fotostene však už niektoré dámy vynikli viac. Niektoré sa pohrali s detailmi, iné pridali farebný prvok a našli sa aj takí hostia, ktorí dress-code hrdo ignorovali. Konieckoncov, malo to svoj účinok.

Herečka Zuzana Vačková predviedla vynovený účes. Foto: Avon
Herečka Zuzana Vačková predviedla vynovený účes. Herečka Zuzana Vačková predviedla vynovený účes.

Za spomenutie však stojí napríklad herečka Zuzana Vačková, ktorá napriek oslave päťdesiatky stále nadchýna okolie svojím mladistvým vzhľadom. S vynoveným účesom z plavých vlasov si znovu ubrala pár rokov. A vyzerala výborne.

Platilo to aj o moderátorke Soni Müllerovej, ktorá kombinovala bielu farbu so striebristým nádychom na sukni, jej kamarátke Emme Tekelyovej (bielu spojila s pudrovou) či Barbare Jagušák (Heribanovej), ktorá zvolila neprehliadnuteľný model od Vivien Babicovej.

Moderátorské kolegyne Soňa Müllerová (vľavo) a... Foto: AVON
Moderátorské kolegyne Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekelyová. Moderátorské kolegyne Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekelyová.

Na akcii sa tentoraz, prekvapivo sama, objavila aj speváčka Veronika Nízlová. Jej sestra Daniela len nedávno potvrdila tehotenstvo, takže podobné eventy už budú pre ňu v budúcnosti najbližších mesiacov zriedkavé. Veronika si však vyrazila za zábavou v sprievode partnera Tomáša.

Stredajší večer si užili aj ďalšie známe tváre, všetky si môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #vôňa #kozmetika #Zuzana Vačková #uvedenie #Dara Rolins

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...