Navrátilová s krásnou Juliou na premiére: Ich manželstvo je láska a rešpekt!

Pred pár mesiacmi sa spoločne objavila vo VIP lóži na Wimbledone a okamžite zaujali objektívy. Slávna tenistka a česká rodáčka Martina Navrátilová tentoraz vzala krásnu manželku na premiéru.

29.09.2019 08:39
debata (14)
Niekdajšia tenisová šampiónka Martina... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Niekdajšia tenisová šampiónka Martina Navrátilová (vpravo) a jej manželka Julia Lemigova prišli na premiéru tiež. Niekdajšia tenisová šampiónka Martina Navrátilová (vpravo) a jej manželka Julia Lemigova prišli na premiéru tiež.

Stalo sa tak vo štvrtok v New Yorku, kde mal slávnostné uvedenie projekt The Politician z produkcie Netflixu. A niet divu, že sa športovkyňa vybrala práve sem. V novom seriáli, kde stvárňujú titulné úlohy napríklad Gwyneth Paltrow, Benjamin Platt či Jessica Lange, si totiž aj zahrala.

Šesťdesiatdvaročná rodáčka z Prahy síce stvárnila len menšiu roličku, ale údajne si to nakrúcanie celkom užila. Navrátilová je už na kamery zvyknutá – nielen zo svojej športovej kariéry, ale následne aj ako komentátorka a tenisová profesionálka.

Zľava: Herečky Lucy Boynton, Julia Schlaepfer,...
Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére...
+18Herečka January Jones si na premiéru obliekla...

Jej manželka Julia Lemigova, ktorá pochádza z Ruska a v minulosti bola dokonca držiteľkou titulu kráľovnej krásy, sa spokojne usmievala po boku Navrátilovej. Medzi dvojicou síce panuje pätnásťročný vekový rozdiel, ale Ruska už dávnejšie vyhlásila, že práve v Navrátilovej našla svoju spriaznenú dušu a životnú lásku.

„Je to akoby som bola vydatá za najlepšieho priateľa. Pre mňa je v manželstve dôležitý rešpekt a s ním zapadne všetko na svoje miesto. To je základ našej rodiny. Láska, deti, láska a rešpekt jedna pre druhú,“ uviedla pred pár rokmi Lemigova v televíznej šou.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #láska #manželstvo #Martina Navrátilová #Julia Lemigova

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...