Hore málo, dolu ešte menej! Heidi Klum na premiére v koži a poriadne odvážna

Hoci na svetovej premiére filmu Vládkyňa zla sa pozornosť sústreďovala najmä na herecké hviezdy, večer si nenechala ujsť ani modelka a televízna porotkyňa Heidi Klum. Sprevádzal ju manžel.

02.10.2019 00:00
debata (3)
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na svetovej premiére filmu Vládkyňa zla 2. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na svetovej premiére filmu Vládkyňa zla 2.

Nemecká rodáčka zavítala na slávnostné premietanie v tradične zvodnej podobe. Kto ju pozná a sleduje, prekvapený asi nebol. Klumovej sa však pozornosť (a možno aj diskusie na webe) pozdáva. A niet teda divu, že si rada zaprovokuje.

Herečka Angelina Jolie sa vrátila ako Vládkyňa...
Herečka Angelina Jolie a populárne drag queens.
+14Herečky (zľava) Michelle Pfeiffer, Angelina...

V pondelok večer zvolila červené kožené minišaty bez ramienok, Odhaľovala tak ramená aj príťažlivý dekolt a od pása nadol zase pozornosť pútali dlhé a udržiavané nohy. Hviezde vlastnej televíznej šou Nemecko hľadá topmodelku sa musí nechať, že vo veku 46 rokov a po pôrode štyroch detí je v ukážkovej forme. To, že na to poukazuje možno až príliš často, je zase druhá vec.

Hoci Vládkyňa zla 2 je film aj pre najmenších divákov, blondínka na slávnostnú premiéru vzala len svojho manžela Toma Kaulitza, ktorému povedala áno v lete.

zväčšiť Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz. Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz.

Naopak, hlavná hrdinka filmu, hollywoodska hviezda Angelina Jolie, priviedla na červený koberec takmer všetky svoje ratolesti, biologické aj adoptované. Chýbal akurát najstarší syn Maddox, ktorý je už niekoľko mesiacov na štúdiách v Južnej Kórei.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Heidi Klum #sexy #Tom Kaulitz #Vládkyňa zla 2

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....