Žiarlivosť a boj o úspech medzi herečkami? Takto to vidí Elle Fanning

Keď sa stretnú v jednom filme známe a silné ženské osobnosti, je len otázkou času, kedy sa v médiach objavia správy o ich vzájomnej nevraživosti.

03.10.2019 00:00
debata
Herečka Elle Fanning sa na premiére objavila v... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Elle Fanning sa na premiére objavila v kreácii Gucci. Herečka Elle Fanning sa na premiére objavila v kreácii Gucci.

Vie o tom svoje aj herečka Elle Fanning. Hoci má iba 21 rokov, počas svojej krátkej, no bohatej kariéry sa už objavila na plátne po boku mnohých známych žien. Najbližšie ju diváci uvidia v príbehu Vládkyňa zla 2, kde po jej boku hrá aj Angelina Jolie a Michelle Pfeiffer.

Na svetovej premiére filmu vyzerala trojica dám ako zohratá kamarátska skupinka, podobný dojem mali aj fotografi pri tvorbe promo záberov k filmu. Fanning však priznáva, že ako žena v Hollywoode neustále čelí predstave, že medzi inými ženami panuje tvrdý konkurenčný boj.

zväčšiť Herečky Elle Fanning (vľavo), Angelina Jolie (v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečky Elle Fanning (vľavo), Angelina Jolie (v strede) a Michelle Pfeiffer pózujú na filmový portrét k novinke Vládkyňa zla 2. Herečky Elle Fanning (vľavo), Angelina Jolie (v strede) a Michelle Pfeiffer pózujú na filmový portrét k novinke Vládkyňa zla 2.

„Je to stigma, ktorá sprevádza ženy asi na každom pracovisku, ale špeciálne práve v Hollywoode. Skrátka musíte byť super súťaživá a parádne žiarlivá,“ vyhlásila Fanning pre magazín Tatler. „Je to niečo, čo si ľudia chcú predstavovať a robia to. Ale pravdou je, že málokedy je to ozajstný problém a znázornenie reality,“ uviedla ešte blondínka.

Na slávnostnej premiére filmu zaujala v éterickej kreácii Gucci, pričom jej ruky zdobili rukavičky s výšivkou v podobe kvapiek krvi. Do slovenských kín príde druhá Vládkyňa zla 17. októbra.

Herečka Angelina Jolie sa vrátila ako Vládkyňa...
Herečka Angelina Jolie a populárne drag queens.
+14Herečky (zľava) Michelle Pfeiffer, Angelina...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #ženy #konkurencia #nevraživosť #Elle Fanning #Vládkyňa zla 2

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....