Obávaný doktor House medzi kráskami! Jeho nálada? Veď sa pozrite

V stredu večer odštartoval filmový festival v Londýne, ktorý otvárala snímka na motívy románu Charlesa Dickensa s názvom The Personal History Of David Copperfield.

04.10.2019 00:00
Hugh Laurie Foto: ,
Hugh Laurie na premiére filmu "The Personal History of David Copperfield" v Londýne.
debata

Na červenom koberci zažiarila hviezdy Hry o tróny ale aj slávny predstaviteľ doktora Housea. 40-ročná Gwendoline Christie zvolila naozaj originálnu a neprehliadnuteľnú róbu z dielne návrhárky Iris van Herpen, ku ktorej zvolila výrazné červené lodičky. Svoj look doplnila britská hviezda výrazným rúžom, blond vlasy mala sčesané dozadu. V šatách tejto návrhárky sme už videli aj hviezdy ako Katy Perry, Rihanna či Celine Dion.

Herečka Gwendoline Christie na premiére filmu... Foto: SITA/AP, PETER NICHOLLS
Gwendoline Christie Herečka Gwendoline Christie na premiére filmu 'The Personal History of David Copperfield' v Londýne.

Na premiéru dorazil aj herec Dev Patel, 29-ročný Londýnčan, ktorý sa preslávil v snímkach ako Milionár z chatrče či Báječný hotel Marigold. V novinke stvárňuje hlavú mužskú postavu. Pred objektívmi si zapózoval práve so svojou kolegyňou zo snímky, s Gwendoline Christie.

Hugh Laurie na  premiére filmu  'The... Foto: SITA/AP
Hugh Laurie Hugh Laurie na premiére filmu 'The Personal History of David Copperfield' v Londýne.

V dobrej nálade pred fanúšikov predstúpil aj 60-ročný britský herec Hugh Laurie, ktorého preslávila hlavná rola odmeraného a cynického doktora Housea. Aj on si vo filme The Personal History Of David Copperfield zahral jednu z rolí.

Herečka  Anna Maxwell Martin na premiére filmu... Foto: SITA/AP, PETER NICHOLLS
Anna Maxwell Martin Herečka Anna Maxwell Martin na premiére filmu "The Personal History of David Copperfield" v Londýne.

Okrem spomínaných hereckých hviezd sa na červenom koberci festivalu predviedli aj ďalšie herečky – Aimee Kelly, Morfydd Clark či Anna Maxwell Martin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Hugh Laurie

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...