Sexy Drobná, zvodné modelky aj nadšená Vinczeová: Zlákal ich módny maratón

V Bratislave odštartoval v piatok veľký módny maratón. Podujatie známe pod názvom Fashion LIVE! prilákalo do priestorov bývalého obchodného domu na Kamennom námestí aj známe tváre.

05.10.2019 16:59
debata (3)
Moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od... Foto: Ján Zemiar
Moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od Michaely Ľuptákovej. Moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od Michaely Ľuptákovej.

Punc celebritnej akcie dodali piatkovému dňu napríklad moderátorka Adela Vinczeová či zvodné topmodelky Alexandra Gachulincová a Barbora Brušková, moderátor Bruno Ciberej, riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková alebo speváčka Emma Drobná.

Moderátorka Barbara Jagušák v kreácii od Lukáša...
Moderátorka Mária Zelinová.
+11Kaderník Paviel Rochnyak.

Prvá menovaná prišla podporiť svoju dvornú dizajnérku Michaelu Ľuptákovú. Samozrejme, oblečená do modelu z jej staršej kolekcie. „Páčilo sa mi to. Ja sa vlastne už na všetko na prehliadke aj so štylistkou Zuzkou Kanisovou pozerám tak, že ktoré šaty mi oblečie a kedy,“ prezradila s úsmevom. V spolupráci s Kanisovou totiž Ľuptáková oblieka známu televíznu tvár do viacerých programov – či už na obrazovke, alebo aj pre moderovanie mimo kamier.

Topmodelky Alexandra Gachulincová (vľavo) a... Foto: Ján Zemiar
Topmodelky Alexandra Gachulincová (vľavo) a Barbora Brušková v šatách od Lukáša Macháčka. Topmodelky Alexandra Gachulincová (vľavo) a Barbora Brušková v šatách od Lukáša Macháčka.

Krásky Gachulincová a Brušková sa zaradili do zoznamu hostí, ktorí tlieskali českému autorovi Lukášovi Macháčkovi. Jeho temná a pritom očarujúca kolekcia dala aj svojou prezentáciou akcii dynamickejší a veľmi súčasný nádych. Hviezdu šou Tvoja tvár znie povedome obliekol dizajnér do neónového modelu na jedno rameno a bola tak naozaj neprehliadnuteľne. Jej kolegyňa a kamarátka Barbora Brušková bodovala v asymetrických šatách vínového tónu.

Speváčka Emma Drobná vyzerala sexy. Foto: Ján Zemiar
Speváčka Emma Drobná vyzerala sexy. Speváčka Emma Drobná vyzerala sexy.

Na Kamennom námestí sa objavili aj známe moderátorské tváre z internetu či televízie. Súčasťou piatkového programu bola aj prezentácia českej dizajnérky luxusnej spodnej bielizne Terezy Vu, odevnej značky HAAZ či značky AWA a študentov VŠVU. Reportáž o samotných kolekciách z akcie Fashion LIVE! prinesieme v samostatnom materiáli na našom webe už čoskoro!

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Alexandra Gachulincová #Adela Vinczeová #Barbora Brušková

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...