Toto sú jej poklady: Jolieovej dcéry na premiére, jedna chalanská, druhá diva!

O tom, že herečka Angelina Jolie svoje deti miluje, niet azda pochýb. A podľa spoločných záberov s nimi, to platí aj naopak. Tentoraz sa ukázala s dvoma dcérami v Ríme.

09.10.2019 00:00
debata (1)
Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh. Herečka Angelina Jolie a jej dcéry Zahara (vpravo) a Shiloh.

V metropole Talianska, kde propagovala novinku Vládkyňa zla 2, sa objavila oscarová herečka už v pondelok predpoludním. Následne sa potom odohrala veľkolepá večerná premiéra. Jolie na ňu dorazila v šatách Atelier Versace, ktoré dokonale vyzdvihli jej ženské krivky a štíhlu siluetu. Po tom, ako dopózovala fotografom s kolegyňou Michelle Pfeifferovou aj sama, prišli na rad aj deti.

Angelina Jolie (vľavo) a Michelle Pfeiffer na...
Herečky Angelina Jolie (vľavo) a Michelle...
+10Herečka Michelle Pfeiffer pózuje fotografom.

Do Ríma s Jolieovou pricestovala najstaršia dcéra Zahara, ktorú si hviezda kedysi adoptovala z Etiópie. Druhou ratolesťou bola dcérka Shiloh, prvé dieťa, ktorá má Jolie s exmanželom Bradom Pittom.

Medzi dievčatami je zjavný rozdiel. Kým Zahara sa zjavne našla v maminom noblesnom a ženskom štýle a rada sa predvádza pred objektívmi v šatách, ba dokonca róbach, mladšia Shiloh je chlapčenská a skôr má obľube v ležérnom a uvoľnenom štýle.

Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré ju prišli podporiť na premiéru: zľava - Maddox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt a Knox Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré ju prišli podporiť na premiéru: zľava - Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt a Knox Jolie-Pitt. Najstarší syn Maddox je momentálne na štúdiu.

Pre slávnu matku však ani jedno z uvedeného nie je problém. Herečka sa už dávnejšie vyjadrila v rozhovoroch, že chce, aby si jej deti našli vlastnú identitu. Priznala tiež, že to pre ne vzhľadom na popularity oboch rodičov môže byť ťažšie. S Pittom sa však snažili všetkých šesť potomkov vychovávať čo najnormálnejšie. Či sa k tomu ráta aj účasť na premiére a pózovanie pred desiatkami objektívov, nevedno.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #Angelina Jolie #dcéry #Zahara #Vládkyňa zla 2

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...