Blond elita Hollywoodu aj nová krv! Toto sú najsilnejšie ženy šoubiznisu

Magazín Elle patrí medzi najrešpektovanejšie módne tituly na trhu a tak niet divu, že ho uznávajú aj hollywoodske hviezdy. Na 26. ročníku galavečera Women in Hollywood pod záštitou časopisu ich bolo naozaj požehnane.

15.10.2019 09:45
debata
Herečky a krajanky Margot Robbie (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečky a krajnaky Margot Robbie (vľavo) a Nicole Kidman. Herečky a krajanky Margot Robbie (vľavo) a Nicole Kidman.

Periodikum každoročne pripravuje špeciálne vydanie venované výnimočným ženám zo sveta šoubiznisu, hereckej, hudobnej či knižnej alebo modelingovej brandže. Tentoraz sa medzi nimi objavili známe tváre, ale aj celkom nové talenty, ktoré vzali verejnú mienku útokom a výrazne sa podieľali na zmene a zlepšení postavenia žien v zábavnom priemysle.

Herečka Indya Moore.
Herečka Nikki Reed.
+21Herečky a krajanky Margot Robbie (vľavo) a...

K nim sa nepochybne radia najmä hrdinky seriálu Euphoria, ktorý pred časom priniesla na svojich obrazovkách televízna stanica HBO. Speváčka a herečka Zendaya, jej kolegyňa Storm Reid či herečka Hunter Schaefer nemohli na akcii chýbať. Práve ony sa v posledných mesiacoch stali novými idolmi a upriamili pozornosť na mladý talent, ale aj originalitu a odvahu televíznych tvorcov.

Pondelňajší večer nevynechalo ani trio z očakávaného filmu Bombshell, ktorý sa týka aféry sexuálneho obťažovania v televíznej stanice Fox News. Herečky Nicole Kidman, Charlize Theron a Margot Robbie novinku predstavili v nedeľu novinárom, o deň neskôr sa potom spoločne objavili práve na večierku magazínu Elle.

zväčšiť Zľava: herečky Zendaya, Hunter Schaefer a Storm... Foto: SITA/AP
Zľava: herečky Zendaya, Hunter Schaefer a Storm Reid - hviezdy seriálu Euphoria. Zľava: herečky Zendaya, Hunter Schaefer a Storm Reid - hviezdy seriálu Euphoria.

O tom, že bližšie k sebe majú krajanky Robbie a Kidman, obe narodené v Austrálii, svedčia spoločné pózovačky aj srddečné úsmevy. Charlize Theron sa prezentovala skôr individuálne.

Slávnostný pondelňajší večer si nenechali ujsť ani hviezdy ako Gwyneth Paltrow, Diane Lane, či Scarlett Johansson – najlepšie platená herečka súčasnosti. V galérii nájdete aj mnohé ďalšie známe tváre, nech sa páči, pozrite si ju vyššie.

Herečka Scarlett Johansson v kreácii od Toma... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Scarlett Johansson. Herečka Scarlett Johansson v kreácii od Toma Forda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #Nicole Kidman #nezávislosť #Margot Robbie #Elle #silná #Zendaya #Euphoria

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...