Dakota, Charlize či Scarlett! Hollywoodske divy v gala, vytiahli silné tromfy

Očarujúce hviezdy, štýloví a elegantní páni - nedeľňajší večer na cenách Governors Awards v Hollywoode bol ukážkou hollywoodskeho štýlu a krásy.

28.10.2019 12:26
debata (2)
Herečka Dakota Johnson v kreácii Brandon Maxwell. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Dakota Johnson v kreácii Brandon Maxwell. Herečka Dakota Johnson v kreácii Brandon Maxwell.

Na červenom (teda lepšie povedané čiernom) koberci sa objavili mnohé známe tváre súčasnej špičky sveta kinematografie. Popri mladých talentoch a najlepšie platených hviezdach súčasnosti nechýbali ani filmoví veteráni a veteránky.

Herečka Olivia Wilde prišla v kreácii Ralph...
Herečka Saoirse Ronan sa objavila v kreácii od...
+26Herec Jon Hamm.

Medzi najpôvabnejšie dámy večera nepochybne patrili hviezdy ako Dakota Johnson či Scarlett Johansson. Jedna v kreácii od Brandona Maxwella, v ktorej odhalila bezchybné bruško. Druhá vo zvodných šatách z dielne značky Celine.

Ujsť si slávnostný večer nenechala ani herečka Charlize Theron, ktorá v týchto dňoch propaguje film Bombshell. Na akciu dorazila v čiernobielej kombinácii z ateliéru Tom Ford.

Herečka Charlize Theron sa objavila na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron sa objavila na galavečere v kreácii Tom Ford. Herečka Charlize Theron sa objavila na galavečere v kreácii Tom Ford.

Nedeľňajší večer nebol o prvoplánovom sexepíle, ale skôr rafinovanej zvodnosti. Tá sa tentoraz podarila dokonca aj speváčke Jennifer Lopezovej, ktorá sa zvyčajne predvádza v odhaľujúcich kusoch. Jej saténová žltá kreácia z dielne značky Reem Acra tak výrazne vyčnievala v tradičnom odevnom štýle, na aký sme pri nej zvyknutí.

Herečka Lupita Nyong'o stavila na florálny motív na róbe z dielne značky Givenchy a pôsobila naozaj očarujúco a étericky. Podobné platilo aj pre ďalšiu afroamerickú hviezdu – herečku Cynthiu Erivo, ktorá už čoskoro stvárni na obrazovkách Arethu Franklinovú. Na ceny Governors Awards dorazila v kreácii Valentino.

Herečka Lupita Nyong'o v kreácii Givenchy. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Lupita Nyong'o v kreácii Givenchy. Herečka Lupita Nyong'o v kreácii Givenchy.

Nestarnúca a stále elegantná bola talianska herečka Sophia Loren, ktorá si prišla prevziať aj jednu z cien večera. V čiernej zamatovej kreácii Armani Privé potvrdila svoj európsky hviezdy šarm. Viac foto nájdete v našej galérii.

Herečka Sophia Loren si počas galavečera... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Sophia Loren si počas galavečera Governors Awards prevzala jednu z cien. Herečka Sophia Loren si počas galavečera Governors Awards prevzala jednu z cien.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Governors Awards

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...