Miláčik publika aj kritiky na premiére s kráskami: Neuveríte, sú to jeho dcéry!

Hoci v Európe nie je jeho meno ani práca až také známe, v rodnej Amerike je miláčikom publika, ale aj kritiky. Niet teda divu, že na premiére novinky The Morning Show prilákal pozornosť.

30.10.2019 00:00
debata
Herec a hudobník Harry Connick Jr. so svojou... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec a hudobník Harry Connick Jr. so svojou manželkou Jill Goodacre a dcérami Sarah Kate Connickovou (vľavo) a Georgiou Tatum Connickovou. Herec a hudobník Harry Connick Jr. so svojou manželkou Jill Goodacre a dcérami Sarah Kate Connickovou (vľavo) a Georgiou Tatum Connickovou.

Hudobník, herec a moderátor, ale tiež televízny porotca zo šou American Idol – to všetko platí pre Harryho Connicka Jr., ktorý sa v pondelok večer objavil na premiére seriálu The Morning Show, najnovšieho projektu Apple TV+. Neprišiel však sám.

Päťdesiatdvaročného fešáka objektívy zachytili v spoločnosti tria žien. Jednej krajšej ako druhej. A áno, sú to jeho najbližšie ženy v živote – manželka Jill a ich dve dcéry Georgia a Sarah.

Herečka Reese Witherspoon v kreácii Celine by...
Herečka Janina Gavankar na premiére The Morning...
+10Tehotná topmodelka Ashley Graham.

O tom, že dcéry mali po kom podediť pôvab, niet vôbec pochýb. Samotný Connick Jr. je považovaný v Amerike za veľkého fešáka a ocitol sa v minulosti aj v rebríčkoch najsexi mužov. Jeho polovička Jill Goodacre je zase bývalá modelka značky Victoria's Secret a tiež herečka. Hoci od čias svojho profesionálneho vrcholu jej pribudlo pár rokov aj kilogramov, je stále očarujúca žena.

zväčšiť Zabávač Harry Connick Jr. s celou rodinou -... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Zabávač Harry Connick Jr. s celou rodinou - zľava: dcéry Georgia a Sarah, manželka Jill Goodacre Connick a dcéra Charlotte. Zabávač Harry Connick Jr. s celou rodinou - zľava: dcéry Georgia a Sarah, manželka Jill Goodacre Connick a dcéra Charlotte.

V prípade dcér Georgie a Sarah potom platí, že sa naozaj vydarili. Na premiére The Morning Show zaujali oko nejedného hosťa aj fotografa. A pokojne by mohli rovno zajtra vyraziť na profesionálne fotenie do magazínu.

V zostave na televíznej premiére chýbala už len najmladšia – 17-ročná Charlotte. Pred pár dňami, keď Connickovi Jr. slávnostne odhalili hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy, mu však prišla popriať osobne. Aj ona, aspoň čo sa pôvabov týka, „vydarila“.

Hudobník a zabávač Harry Connick Jr. a jeho... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Hudobník a zabávač Harry Connick Jr. a jeho najmladšia dcéra Charlotte po ceremoniáli na Chodníku slávy. Hudobník a zabávač Harry Connick Jr. a jeho najmladšia dcéra Charlotte po ceremoniáli na Chodníku slávy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #genetika #pôvab #The Morning Show #Harry Connick Jr.

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...