DiCapriova Camilla ako nežná sexbomba, očarila aj Miller či Hayek

Množstvo známych tvárí súčasného sveta filmu a módy sa objavilo v sobotu večer na akcii v Los Angeles, ktorej história sa začala písať pár rokov dozadu. Podporuje film aj umenie.

04.11.2019 00:00
debata
Modelka a herečka Camila Morrone. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka a herečka Camila Morrone. Modelka a herečka Camila Morrone.

Na akcii LACMA Art + Film Gala v Los Angeles už tradične nemohla chýbať herečka Salma Hayek. Ani jej manžel. Práve firma, v ktorej Francois Henri Pinault šéfuje je totiž jedným z hlavných sponzorov a organizátorov akcie. Oceňovaným umelcom dáva finančné prémie a hviezdy obliekla do najnovších kúskov – konkrétne z dielne značky Gucci.

Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Versace.
Herečka Zoe Saldana v šatách z dielne Gucci.
+13Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri...

V šatách talianskeho módneho giganta sa objavila pred objektívmi aj spomenutá Hayek. Zvodná päťdesiatnička nechala vyniknúť svoje kypré krivky a s vypnutými vlasmi do masívneho drdola odhalila ramená a krk.

Medzi najkrajšie dámy večera nepochybne patrili hollywoodske divy Zoe Saldana a Sienna Miller. Jedna v typicky gucciovskej kreácii s bohatými výšivkami a eklektickým spojením materiálov a vzorov. Blondínka Miller stavila na čierne trblietavé šaty na ramienkach pomerne jednoduchého strihu. No s o to efektnejším výrazom.

Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri Pinault. Salma Hayek Pinault a jej manžel Francois-Henri Pinault.

Na podujatí sa objavila aj modelka a herečka Camila Morrone, priateľka herca Leonarda DiCapria. A v jej prípade mnohí nedokázali spustiť oči z jej dekoltu, ale aj tváre. Nežná, priam romantická a pritom veľmi sexy – tak vyzerala Morrone v bielych šatách s empírovým posunutým pásom a zvýrazneným dekoltom.

Medzi hosťami sa objavili aj mená ako Regina King, Donald Glover či Jared Leto – jeden z dlhoročných ambasádorov značky Gucci. Viac si pozrite v našej galérii.

Herečka Sienna Miller. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Sienna Miller. Herečka Sienna Miller.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sienna Miller #Salma Hayek #Camila Morrone

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...