Nudná Garner, ukážková Zellweger, nevesta Kidman! V Hollywoode sa rozdávali ceny

Bol to večer áčkových hviezd! Renee Zellweger, Nicole Kidman či Charlize Theron sa ukázali na udeľovaní prestížnych cien Hollywood Film Awards.

04.11.2019 10:00
debata

50-ročná Renee Zellweger si z pódia počas večera odniesla cenu v hereckej kategórii za stvárnenie Judy Garlandovej v životopisnom filme Judy. Práve ten herečke prináša už niekoľko mesiacov uznanie kritiky aj skvelé divácke ohlasy. A za svoju rolu už začína zbierať aj ocenenia. Zellweger si ocenenie prevzala v elegantnom bielo-čiernom modeli, šaty mali zaujímavo riešený vrchný diel. Ich strih lemoval štíhlu postavu slávnej hviezdy.

Nicole Kidman a Charlize Theron na udeľovaní... Foto: SITA/AP
Nicole Kidman Nicole Kidman a Charlize Theron na udeľovaní Hollywood Film Awards.

Na pódiu aj na červenom koberci sa bok po boku ukázali aj dve oscarové hviezdy – Nicole Kidman a Charlize Theron. Práve Theron bola na podujatí ocenená v kategórii „Hollywood Career Achievement Award“, cenu si prevzala z rúk svojej kolegyne, Nicole Kidmanovej. Manželka Keitha Urbana dorazila v bielej saténovej róbe, ktorú zdobili biele kvety. Jej večerný look dopĺňal výrazný mejkap a červený rúž, ktorý zdobil jej tvár.

Renee Zellweger na udeľovaní Hollywood Film... Foto: SITA/AP
Renee Zellweger Renee Zellweger na udeľovaní Hollywood Film Awards.

Na podujatie dorazila aj herečka Jennifer Garner, ktorá odovzdávala jedno z ocenení, ktoré putovalo do rúk jej kolegyni Olivii Wilde. Garner na červenom koberci nijako neprekvapila, keď siahla po jej obľúbenej čiernej a modeli Stelly McCartneovej. Práve po čiernej farbe siaha niekdajšia manželka Bena Afflecka najčastejšie.

Jennifer Garner  na udeľovaní Hollywood Film... Foto: Reuters
Jennifer Garner Jennifer Garner na udeľovaní Hollywood Film Awards.

Ocenená herečka Olivia Wilde mala na sebe príjemný bodkovaný model z dielne Michaela Korsa, na zaujímavú farbu stavila počas večera Laura Dern, ktorá prišla v róbe Markarian.

Herečka Sienna Miller v kreácii Cong Tri.
Herečky Olivia Wilde (vľavo) a Laura Dern.
+11Herečka Charlize Theron sa predviedla v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Charlize Theron #Renée Zellweger

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...