Anistonovú dojali kolegyne z Priateľov! Toto pre ňu urobila Monika a Phoebe

Herečka Jennifer Aniston sa ocitla v zozname ocenených, ktorých mená vyhlásili vo štvrtok večer na podujatí SAG-AFTRA Foundation’s 2019 Patron of the Artists Awards. Hviezda sa dočkala príjemného prekvapenia.

08.11.2019 15:42
Trofejou Artists Inspiration Award ocenená... Foto:
Trofejou Artists Inspiration Award ocenená Jennifer Aniston (v strede) so svojimi kamarátkami a bývalými kolegyňami Lisou Kudrowovou (vpravo) a Courtney Coxovou.
debata (1)

Cenu pre inšpiratívneho umelca roka, ktorá pripadla práve hviezde romantických komédií či napríklad najnovšie seriálu The Morning Show, jej prišli odovzdať aj dlhoročné kamarátky a bývalé kolegyne zo seriálu Priatelia.

Herečka Olivia Wilde na galavečere SAG-AFTRA...
Herečka Cynthia Erivo.
+5Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou...

Reč je, samozrejme, o herečkách Courteney Coxovej a Lise Kudrowovej, predstaviteľkách Moniky a Phoebe, ktoré s Anistonovou strávili pred kamerou viac ako desaťročie. Aj po skončení sitkomového hitu sa však ich cesty nerozišli a trio zostalo v kamarátskom kontakte.

Príťažlivú Jennifer Anistonovú dojal príhovor jej hollywoodskych priateliek a nadšenie vraj netajila ani pri preslove kolegu Paula Rudda, s ktorým si zahrala napríklad vo filme Wanderlust.

Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou SAG-AFTRA Foundation's 2019 Patron of the Artists Awards. Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou SAG-AFTRA Foundation's 2019 Patron of the Artists Awards.

Päťdesiatnička Aniston si na slávnostný štvrtkový večer obliekla šaty s romantickým motívom volánikov a grafickou potlačou. V zástupe hviezd, medzi ktorými sa objavili aj herečky ako Cynthia Erivo či Olivia Wilde, bola neprehlianduteľná.

Viac nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #cena #Courteney Cox #priatelia #Lida Kudrow

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...