Zvodné krásky na cenách country: Ktorá z nich žiarila v luxusných róbach?

Hviezdy hudobného žánru country sa zišli v stredu večer v americkom Nashville, ktorý je zároveň považovaný za kolísku country. Už 53. ročník vyhlásenia hudobných cien mal noblesnú príchuť.

14.11.2019 13:30
debata
Speváčka Miranda Lambert prišla v róbe Tony Ward. Foto: Reuters, CHARLES PULLIAM
Speváčka Miranda Lambert prišla v róbe Tony Ward. Speváčka Miranda Lambert prišla v róbe Tony Ward.

Na červenom koberci sa objavili desiatky spevákov a speváčok, ktorých dobre poznajú najmä milovníci tejto americkej hudby. Pár z nich sa podarilo presadiť aj za jeho hranicami a tiež za hranicami Ameriky. Nechýbali ani oni. Kto však zaujal v rámci módnej výbavy?

Prítomné dámy poňali galavečer veľmi noblesne. Až na pár výnimiek sa celá nálada odohrávala v mantineloch luxusnej spoločenskej módy, hoci nie z tých najslávnejších značiek, ale každopádne patrične pompézna.

Tehotná Maren Morris a jej partner Ryan Hurd.
Speváčka Colbie Caillat prišla v šatách značky...
+16Zľava: Speváčky a moderátorky večera Carrie...

Zaujala napríklad speváčka Miranda Lambert, ktorej róbu zhotovili v ateliéri Tony Ward. Fuchsiová farba a zdobenie zlatistou výšivkou, k tomu zvodný rozparok – blondínka vyzerala elegantne aj sexy.

Jeden z najromantic­kejších modelov večera si obliekla speváčka Hannah Brown. Jej princeznovská róba v bielej farbe s jemným vzorom bola neprehliadnuteľná aj vďaka masívnej sukni.

zväčšiť Speváčka Hannah Brown vyzerala očarujúco v... Foto: Reuters, CHARLES PULLIAM
Speváčka Hannah Brown vyzerala očarujúco v kreácii Atelier Zuhra. Speváčka Hannah Brown vyzerala očarujúco v kreácii Atelier Zuhra.

Inak však dámy volili skôr užšie siluety a nechali vyniknúť postavy v šatách na telo. Platilo to pre kreáciu Elie Madi, ktorú si obliekla speváčka a moderátorka večera Carrie Underwood, ale tiež napríklad model legendy Dolly Partonovej.

Zastúpenie na gala mala však napríklad aj talianska značka Versace. A to vďaka dvom hollywoodskym hviezdam. Reč je o Nicole Kidmanovej a Reese Witherspoonovej, ktoré si spolu zahrali v seriáli Veľké malé klamstvá. Prvá si obliekla výraznejšie šaty s metalickým dezénom a našívanými zdobnými detailmi. Druhá sa zase objavila v minikreácii na jedno rameno z luxusnej línie Atelier Versace.

Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban... Foto: Reuters, CHARLES PULLIAM
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban nechýbali. Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban nechýbali.

Ďalšie dámy si môžete pozrieť v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #móda #Reese Witherspoon #Nicole Kidman #country #Miranda Lambert #CMA Awards

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...