Krásky z Latin Grammy zatienila speváčka hore bez: Čo ukázala na hrudi, šokovalo!

Glamour, elegancia, sexepíl, to všetko nechýbalo na červenom koberci počas štvrtkového vyhlásenia cien Latin Grammy Awards. Ale pozornosť tentoraz na seba strhla jedna dáma.

15.11.2019 12:02
debata (3)
Čilská speváčka Mon Laferte dorazila na... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Mon Laferte Čilská speváčka Mon Laferte dorazila na ceremoniál s posolstvom na nahom tele. Nápis na hrudi znel "V Čile sa mučí, znásilňuje a vraždí.

Reč je o čilskej speváčke Mon Laferte, ktorá sa počas večera tešila zo zisku trofeje pre najlepší alternatívny album. Účasť na nablýskanom ceremoniáli však využila aj na politický protest a zdieľanie posolstva. Pred objektívmi si v jednom momente zložila vrchnú časť odevu a odhalila prsia.

Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma...
Anitta v kreácii Goerges Hobeika.
+12Celebrita Sofia Carson dorazila v kreácii...

Podstatné však neboli, skôr nápis, ktorý ich lemoval. „V Čile mučia, znásilňujú a vraždia,“ šokovala Laferte novinárov aj ďalších hostí. Chcela však upozorniť na pomery v rodnej krajine, v ktorej sa prad časom začali verejné protesty a tie vyústili do násilia a dokonca straty životov. Počas demonštrácií prišlo oficiálne o život viac ako 20 ľudí a vláda údajne voči občanom zakročila extrémne tvrdo a násilne.

zväčšiť Speváčka Mon Laferte dorazila na ceremoniál s... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Speváčka Mon Laferte dorazila na ceremoniál s posolstvom na nahom tele. Nápis na hrudi znel "V Čile mučia, znásilňujú a vraždia." Speváčka Mon Laferte dorazila na ceremoniál s posolstvom na nahom tele. Nápis na hrudi znel "V Čile mučia, znásilňujú a vraždia.

Po politickom proteste sa speváčka objavila aj na pódiu, kde ďakovala za ocenenie svojho albumu Norma. Sošku Latin Grammy venovala rodnej krajine a poďakovala sa ľuďom, ktorí ju počas kariéry podporovali.

Na slávnostnom ceremoniáli nechýbali hviezdne mená ako Juanes, Luis Fonsi, Thalia či Rosalia. Červený koberec si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #hudba #protest #Čile #Latin Grammy #Mon Laferte

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...