Polonahá čilská hviezdička provokovala pred objektívmi: Viac to už ani nešlo!

Štvrtkové vyhlásenie cien Latin Grammy Awards sa nezaobišlo bez vizuálnych módnych provokácií. Zhodou okolností sa medzi najodhalenejšie dámy večera zaradili tie, ktoré sa narodili v Čile.

16.11.2019 00:00
debata (1)
Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma na červenom koberci Latin Grammy Awards. Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma na červenom koberci Latin Grammy Awards.

Už v piatok sme písali o speváčke Mon Laferte, ktorá sa pred objektívy postavila hore bez. Dôvodom však nebola snaha o provokatívne odhaľovanie, ale politický protest, ktorého súčasťou bolo posolstvo napísané priamo na tele.

V prípade Laferteovej krajanky, speváčky a skladateľky Cami, sa však už hrala iná pesnička. Dvadsaťtriročná Cami, pôvodne Camila Gallardo, dorazila na červený koberec v čiernej kreácii, ktorá však viac odhaľovala ako skryla. Speváčka kráčajúcej pred blýskajúcimi fotoaparátmi ukazovala obnažené nohy, chrbát, ale aj odvážny výstrih. Po Laferteovej bola nepochybne druhou najodhalenejšou dámou večera.

Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma... Foto: SITA/AP, Eric Jamison
Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma na červenom koberci Latin Grammy Awards. Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma na červenom koberci Latin Grammy Awards.

Móda pozvaných dám počas štvrtkového večera priniesla niekoľko príťažlivých momentov v duchu elegantnej večernej garderóby. Takto zaujali najmä herečky Roselyn Sanchez či Paz Vega. Neprehliadnuteľná bola španielska rodáčka Rosalia, ktorú do bodkovanej kreácie obliekla značka Carolina Herrera.

Tak trošku kozmický a tak trošku retro, akoby kostým zo sci-fi 80-tych rokov bol odev, ktorý si na slávnostný večer obliekla speváčka Thalia. Pompézny a zároveň tak trochu komický bol model z dielne Giambattistu Valliho, ktorý obliekla jeho verná klientka a fanúšička Sofia Carson. Cyklámenová kreácia s maxi vlečkou lemovanou volánikmi pripomínala skôr maxi-obrus či prenosnú perinku, v ktorej by si nositeľka v prípade potreby mohla zdriemnuť. Všetky dámy nájdete v galérii.

Speváčka Cami bola druhá najodhalenejšia dáma...
Anitta v kreácii Goerges Hobeika.
+12Celebrita Sofia Carson dorazila v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #speváčka #Latin Grammy #Cami

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...