Lily Allen malé dcérky doteraz schovávala! Ľadovému kráľovstvu však neodolali

Príbeh Elsy a Anny z dielne štúdia štúdia Disney po Los Angeles dorazil do Londýna.

19.11.2019 01:20
debata

Príbeh Elsy a Anny milujú aj deti celebrít. Aj preto si londýnsku premiéru nenechala ujsť speváčka Lily Allen (34), ktorá pred objektívy priviedla svoje dve ratolesti.

Lily Allen  na londýnskej premiére filmu Ľadové... Foto: SITA/AP
Lily Allen Lily Allen na londýnskej premiére filmu Ľadové kráľovstvo 2.

7-ročná Ethel a o rok mladšia Marnie sa síce pred fotografmi trocha skrývali za svoju slávnu mamu, z červeného koberca však neutiekli. Otcom dcér slávnej hviezdy je Sam Cooper, za ktorého sa sympatická čiernovláska vydala v roku 20111. O 4 roky nato však už dvojica ohlásila rozchod a v roku 2018 ukončila rozvodové konanie. Aktuálne Lily Allen randí s Davidom Harbourom zo seriálu Stranger Things. Dvojica pred časom absolvovala aj spoločný rodinný výlet do Disneylandu.

Svoje dcéry speváčka zvyčajne drží mimo objektívov, kvôli rozprávke však evidentne urobila výnimku. Dievčatá sa obliekli do rozprávkových kostýmov a premiéru si tak užili ako postavičky z Ľadového kráľovstva. Speváčka prišla na premiéru vo voľných šatách s čierno-bielym vzorom značky DÔEN za 219 libier.

Idina Menzel na londýnskej premiére filmu... Foto: SITA/AP
Idina Menzel Idina Menzel na londýnskej premiére filmu Ľadoké kráľovstvo 2.

Na premiéru dorazila aj ďalšia slávna rodinka – Guy Ritchie (51) s manželkou Jacqui Ainsley (37) a ich troma ratolesťami. Ale prišli aj celebrity bez detí – herečka Idina Menzel, ktorá nahovorila jednu z hlavných postavičiek snímky. Druhá z dvojice, herečka Kristen Bell, v Londýne chýbala. Menzel dorazila vo výraznej červenej sukni s volánmi, ku ktorej doladila bielu košeľu. Tmavé husté vlasy jej padali rozpustené na plecia.

Josh Gad, Idina Menzel and Jonathan Groff na...
Katherine Jenkins na londýnskej premiére filmu...
+5Režisérka Jennifer Lee  na londýnskej premiére...

Okrem spomínaných hviezd sa na premiére usmievali aj 38-ročná britská moderátorka Holly Willoughby, ktorú pred chladom chránil čierno-biely kabátik Marks & Spencer za necelých 100 libier či britská hviezda realiy šou, Kimberley Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Lilly Allen #Ľadové kráľovstvo 2

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...