Havlová na premiére filmu Vlastníci: Ona má 66 rokov? Vyzerá skvelo!

Aj českú herečku a bývalú prvú dámu Česka Dagmar Havlovú budú môcť od štvrtka vidieť diváci v kinách v novinke Vlastníci. Na pražskej premiére vyrazila vdova po Václavovi Havlovi dych.

19.11.2019 00:00
debata
Herečka Dagmar Havlová na premiére filmu... Foto: Markéta Hanzlíková / Profimedia
Herečka Dagmar Havlová na premiére filmu Vlastníci. Herečka Dagmar Havlová na premiére filmu Vlastníci.

Niekdajšia populárna herečka prijala po dlhom čase úlohe v komédii od Jiřího Havelku pod názvom Vlastníci. Ako sama uviedla pre médiá, pri čítaní scenára sa smiala od začiatku až po koniec. „A prvýkrát po dlhej dobe som sa rozhodla okamžite ponuku prijať,“ priznala reakciu po prečítaní Havelkovho scenára herečka, ktorá sa vo filme prvý raz objavila v roku 1974 v komédii Juraja Herza Holky z porcelánu.

Moderátorka Iveta Malachovská na premiére filmu...
Zľava: Slovenský herec Andrej Polák, režisér a...
+6Slovenský herec Andrej Polák si tiež zahral v...

Odvtedy uplynulo už veľa času a v živote Dagmar Havlovej, kedysi Veškrnovej sa toho udialo viac ako dosť. Jedno však treba povedať, na jej vzhľade akoby sa roky nepodpisovali. Dôkazom bola aj jej účasť na pražskej premiére, kde sa Havlová objavila v decentnej čiernej kombinácii a doplnila ho károvaným kabátom. Málokto by tipoval, že upravenú a elegantná blondínka oslávila v marci tohto roka už 66. narodeniny.

Na pražskej premiére filmu Vlastníci nechýbali... Foto: Profimedia
Na pražskej premiére filmu Vlastníci nechýbali herci (zľava) Vojta Kotek, Tereza Ramba, Dagmar Havlová a Jiří Lábus. Na pražskej premiére filmu Vlastníci nechýbali herci (zľava) Vojta Kotek, Tereza Ramba, Dagmar Havlová a Jiří Lábus.

Samozrejme, v samotnom filme sa diváci dočkajú pomerne „dogabanej“ Dagmar. Jej postave totiž scenár predpísal nepeknú parochňu aj masívne okuliare. Na nepoznanie je však napríklad aj herečkin kolega Jiří Lábus. „Jedným slovom je to ‚zmrd‘. Takých ľudí behá po republike ešte mnoho, zatrpknutých bývalých boľševikov, ktorí kedysi mali moc a už ju zrazu nemajú, preto sú mstiví a zlí. Stoja vedľa vás v električke, vypadajú zdanlivo milo a slušne, potom prídu domov a na internet píšu šialené a hnusné veci,“ popisuje Lábus.

zväčšiť Zľava: Slovenský herec Andrej Polák, režisér a... Foto: CinemArt SK
Zľava: Slovenský herec Andrej Polák, režisér a scenárista Jiří Havelka a producent Marek Jeníček priniesli do Bratislavy komédiu Vlastníci. Zľava: Slovenský herec Andrej Polák, režisér a scenárista Jiří Havelka a producent Marek Jeníček priniesli do Bratislavy komédiu Vlastníci.

Na premiére nechýbal okrem Havlovej ani on či česká herečka Tereza Ramba (Voříšková) a herec Vojta Kotek, predstavitelia ďalších postáv. V Bratislave mali Vlastníci premiéru minulý týždeň. Tam sa objavil napríklad aj slovenský člen hereckého osadenstva – herec Andrej Polák. Novinku si prišla pozrieť aj moderátorka Iveta Malachovská s manželom Martinom či Nora Beňačková a Richard Stanke. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Praha #premiéra #Dagmar Havlová #Jiří Havelka #Jiří Lábus #Vlastníci

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...