Divy Cate Blanchett a Julia Roberts v Londýne brali dych. Zatienili aj modelky

Absolútna elita sveta modelingu, ale aj filmovej brandže sa objavila na pondelňajšom veľkolepom ceremoniáli pri príležitosti vyhlásenia Britských módnych cien. Mali skutočne hollywoodsku príchuť.

03.12.2019 10:28
debata
Dizajnér Giorgio Armani a jeho dlhoročná múza -... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Dizajnér Giorgio Armani a jeho dlhoročná múza - herečka Cate Blanchett v kreácii Armani Privé. Dizajnér Giorgio Armani a jeho dlhoročná múza - herečka Cate Blanchett v kreácii Armani Privé.

Na gala v centre Londýna tentoraz totiž dorazila dve slávne hollywoodske herečky, zástupkyne generácie, ktorá je síce na scéne už niekoľko desaťročí, ale jej hviezdny status nestráca na lesku. Reč je o Cate Blanchettovej a Julii Robertsovej, dvoch držiteľkách Oscara a módnych múzach, ktoré neprišli na galavečer náhodou.

Speváčka Rihanna na vyhlásení cien British...
Herečka Emilia Clarke pózuje v šatách...
+41Modelka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii...

Obe hviezdy sprevádzali v pondelok podvečer talianskeho dizajnéra Giorgia Armaniho, ktorý tiež získal v tento večer výnimočnú cenu. Armani sa roky profiluje ako dizajnér Hollywoodu a jeho luxusné kreácií sa objavujú so železnou pravidelnosťou na červenom koberci. Práve Cate Blanchett v jedných jeho šatách získala sošku Oscara. A na červenom koberci v pondelok vyzerala nádherne. Ako víla.

Dizajnér Giorgio Armani a herečka Julia Roberts... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Dizajnér Giorgio Armani a herečka Julia Roberts (samozrejme, v jeho kreácii). Dizajnér Giorgio Armani a herečka Julia Roberts (samozrejme, v jeho kreácii).

Jej americká kolegyňa Julia Roberts stavila na trblietavý nohavicový overal a aj táto voľba bola priam ukážková. Roberts nešetrila svojím povestným hollywoodskym úsmevom a ochotne pózovala médiám po boku čiperného osemdesiatnika.

Pri hollywoodskych kráskach sa však ambasádorstvo značky Armani nekončilo. V kreáciách Armani Privé či Giorgio Armani totiž dorazili aj krásne modelky Sara Sampaio a Barbara Palvin či hollywoodska legenda Lauren Hutton.

Modelka Naomi Campbell pózuje fotografom v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Naomi Campbell pózuje fotografom v odvážnej kreácii. Modelka Naomi Campbell pózuje fotografom v odvážnej kreácii.

Na červenom koberci sa objavil azda každý, kto niečo v britskom šoubiznise aj módnom svete znamená. Neprehliadnuteľné boli topmodelky Jourdan Dunn či Winnie Harlow, obe v šatách Vivienne Westwood. Cenu módnej ikony si prevzala britská legenda modelingu Naomi Camobell. Napriek tomu, že čoskoro dovŕši päťdesiat, nezľakla sa odvážnej kreácie trblietavej výšivky na tylovom podklade. A vyzerala supersexi.

V bohatej galérii nájdete aj ďalšie hviezdy. Oplatí sa prezrieť si ju – toto bol totiž večer britských módnych Oscarov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #Cate Blanchett #móda #modelky #Julia Roberts #Fashion Awards

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....