Svalovec Johnson aj drobec Hart ukázali sexy polovičky. Bodovala aj Gillan

V priebehu týždňa už tretiu veľkú premiéru má za sebou film Jumanji: Ďalší level. Vo štvrtok vstúpi aj do slovenských kín.

11.12.2019 00:00
debata
Herec Dwayne Johnson a jeho manželka Lauren... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Dwayne Johnson a jeho manželka Lauren Hashian. Herec Dwayne Johnson a jeho manželka Lauren Hashian.

Po New Yorku a Londýne sa hlavní protagonisti akčnej komédie objavili v Los Angeles. A ich príchod na červený koberec bol skutočne veľkolepý. Herci Dwayne Johnson a Kevin Hart, aj ich kolegovia Jack Black a Karen Gillan dorazili v samostatnom terénnom automobile, ktorého dizajn kopíroval práve ten filmový.

Herečka Karen Gillan prišla na premiéru filmu v...
Herec Dwayne Johnson a jeho manželka Lauren...
+6Herec Jack Black.

Z na prvý pohľad zničeného a ufúľaného auta však vystúpili herci v gala a ponúkli fotografom aj fanúšikom skutočnú luxusnú podobu hollywoodskej premiéry. Johnson, o ktorého majú fanúšikovia vždy najväčší záujem, sa po londýnskej voľbe cyklámenového saka tentoraz rozhodol pre výrazný brokátový oblek so vzorom. Opäť išlo o model Dolce & Gabbana. Aj jeho kolega Kevin Hart však nezostal pri tradičnom pánskom obleku. Sako mu zdobila výrazná krištáľová výšivka v tvare palmového listu.

Herečka Karen Gillan už druhýkrát stvárňuje v akčáku o videohre, ktorá vtiahne hrdinov zo skutočného sveta do svojho imaginárneho sveta, hlavnú ženskú hrdinku. Jej voľba šiat padla na dizajnéra Prabala Gurungu a spojenie masívneho čipkovaného vzoru a pštrosieho peria.

Herec Kevin Hart (vľavo) a jeho manželka Eniko... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kevin Hart (vľavo) a jeho manželka Eniko Parrish Herec Kevin Hart (vľavo) a jeho manželka Eniko Parrish prišli spoločne na premiéru filmu Jumanji: Ďalší level.

Do zostavy v novinke s podtitulom Ďalší level tentoraz pribudla aj herečka Awkwafina, na premiére oblečená vo vzorovanej kreácii Valentino. Červený koberec ozdobili aj partnerky hlavných hrdinov Johnsona a Harta.

V prípade Johnsonovej polovičky Lauren Hashian sa móda niesla v akoby predvianočnej atmosfére. Brunetka stavila na trblietavý overal v červených tónoch. Eniko Parrish, manželka známeho amerického komika Harta, nechala vyznieť svoje ukážkové krivky a obliekla si čierne minišaty. Viac si pozrite v našej galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pokračovanie #Dwayne Johnson #Kevin Hart #Jumanji #Karen Gillan

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...