Theron oslávila nomináciu na Glóbus ako sexy labuť v čiernej! Ale toto ju hnevá

Snímka Bombshell sa už v počiatkoch príprav stala lákadlom pre fanúšikov, ale aj kritikov. Zišli sa v nej totiž mnohé herecké hviezdy a zaujala aj téma. V utorok večer sa konala aj jej veľká premiéra v Los Angeles.

11.12.2019 09:40
debata
Herečka Charlize Theron vyzerala skutočne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron vyzerala skutočne zvodne v kreácii Christian Dior. Herečka Charlize Theron vyzerala skutočne zvodne v kreácii Christian Dior.

Nechýbala na nej trojica hlavných predstaviteliek, v zložení Charlize Theron, Nicole Kidman a Margot Robbie. Pozornosť si uchmatli celkom právom. Každá iná, každá atraktívna svojím vlastným spôsobom. Predstaviteľky takpovediac troch generácií neponechali nič na náhodu.

Päťdesiatdvaročná Nicole Kidman stavila na ležérnejšiu kombináciu nohavíc a saka od značky Saint Laurent, zatiaľ čo jej krajanka, austrálska herečka Margot Robbie bola nežne romantická v lila kreácii Giambattista Valli Haute Couture.

Herečka Alyssa Milano.
Herečka Charlize Theron vyzerala skutočne...
+7Herečka Nicole Kidman v kreácii Saint Laurent...

Azda najviac pozornosti však na seba strhla 44-ročná držiteľka Oscara Charlize Theron. Čierny model s minisukňou od značky Dior totiž odhalil jej udržiavané telo a proporcie modelky (modelingom sa kedysi aj živila). Blondínka vyzerala skutočne supersexi.

zväčšiť Zľava: Herečky Nicole Kidman, Margot Robbie a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicole Kidman, Margot Robbie a Charlize Theron Zľava: Herečky Nicole Kidman, Margot Robbie a Charlize Theron spoločne na premiére filmu Bombshell.

Theronovej stvárnenie moderátorky Megyn Kellyovej vo filme o skutočnej afére sexuálneho obťažovania v televízii FOX News si už vyslúžilo aj pozornosť kritikov, keď ju nominovali na cenu Zlatý glóbus. Napriek tomuto úspechu však talentovaná rodáčka z Juhoafrickej republiky vyjadrila aj sklamanie nad tým, že nominovaná nebola žiadna ženská režisérka. Očakávalo sa pritom, že nomináciu získa napríklad Greta Gerwig za réžiu filmu Malé ženy, Lorene Scafaria za réžiu Hustlers alebo Alma Har'el za prácu na kritikmi oceňovanom filme Honey Boo.

zväčšiť Herečka Charlize Theron ako reportérka a... Foto: SITA/AP, Hilary B Gayle
Herečka Charlize Theron ako reportérka a moderátorka Megyn Kelly (vľavo) vo filme Bombshell. Herečka Charlize Theron ako reportérka a moderátorka Megyn Kelly (vľavo) vo filme Bombshell.

„Reprezentujú desať percent režisérov v našom priemysle a keď máte taký dobrý rok ako je tento, s toľkými skvelými prácami, je to skutočne frustrujúce,“ poznamenala na margo opomenutých režisérok. Theron tiež dodala, že žiadna žena nechce byť nominovaná len preto, lebo sa to patrí. Na druhej strane má stále pocit, že filmový priemysel opomína ženské pohlavie, najmä v režisérskej profesii a často nevidí výnimočnú kvalitu, ktorú prináša. „Aj to je dôvod, prečo nemôžeme prestať bojovať za rovnosť. Musíme hovoriť nahlas, kým nebudeme vypočuté a kým si svet naše príbehy nevšimne,“ dodala.

Film Bombshell režíroval Jay Roach a scenár k nemu napísal Mark Duplass. Všetky tri hlavné hrdinky sa podieľali na jeho produkcii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Nicole Kidman #Charlize Theron #Zlatý glóbus #Margot Robbie #sexy #nerovnosť #Bombshell

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...