Hudobné divy 80-tych rokov na pódiu! Spoznáte ešte krásnu Belindu či Cyndi?

Obe formovali podobu hudobnej histórie a obe sa zaradili medzi najvýraznejšie ženské interpetky 80-tych rokov. Po bezmála štyroch dekádach sa stretli v Los Angeles na koncerte.

13.12.2019 00:00
debata
Speváčka Belinda Carlisle na 9. ročníku... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Belinda Carlisle na 9. ročníku koncertu Home for the Holidays. Speváčka Belinda Carlisle na 9. ročníku koncertu Home for the Holidays.

Reč je o speváčke a skladateľke Cyndi Lauperovej a tiež speváčke Belinde Carlisle, ktoré ani dnes (a nielen pamätníkom) nie sú celkom neznáme. Dvojica speváčok sa zišla na benefičnom koncertnom vystúpení Home for the Holidays.

Dnes 61-ročnú Carlisleovú preslávili hity ako Heaven is a place on Earth či pôsobenie vo formácii Go-Go's. So svojou príťažlivou a nežnou tváričkou bola idolom mnohých žien a tiež snom mnohých mužov. Táto rodáčka z Los Angeles sa však po obrovskom úspechu koncom 80-tych rokov už nikdy nedokázala naplno vrátiť do centra pozornosti a fanúšikov.

Speváčky Belinda Carlisle (vľavo) a Cyndi... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Belinda Carlisle (vľavo) a Cyndi Lauper Speváčky Belinda Carlisle (vľavo) a Cyndi Lauper na koncerte Home for the Holidays.

V prípade Lauperovej už 66-ročnej Lauperovej to bol trochu iný príbeh. Hoci ani ona so sólovou speváckou kariérou už nedokázala konkurovať mladším hviezdam, jej skladateľské schopnosti ju udržali stále v centre pozornosti. Lauper vytvorila napríklad hudbu a libreto k úspešnému broadwayskému muzikálu Kinky Boots, niekoľkým filmom a stále sa venuje aj vlastným vystúpeniam.

Speváčka Cyndi Lauper na koncerte Home for the... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Cyndi Lauper na koncerte Home for the Holidays. Speváčka Cyndi Lauper na koncerte Home for the Holidays.

To konieckoncov platí aj pre Carlisleovú a dvojica speváčok sa stretla na jednom pódiu, kde hosťom naservírovali niekoľko dávnych hitov. Hudobné hviezdy jednej dekády síce majú dnes už o pár desaťročí viac, ale stále platí pre obe, že sa udržiavajú v ukážkovej forme. Veď posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #hviezdy #Cyndi Lauper #osemdesiate roky #Belinda Carlisle

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...