Dobrí kamaráti alebo je za tým niečo viac? Ale pozor, veď on bol zadaný!

Premiéry nového filmového spracovania slávneho románu Malé ženy sa dočkali zástupcovia tlače aj fanúšikovia v Paríži. Ale nielen toho. Pozornému oku neuniklo ani iskrenie medzi hlavnými hviezdami.

14.12.2019 12:00
debata
zväčšiť Herečka Florence Pugh (vľavo) a jej kolega... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Herečka Florence Pugh (vľavo) a jej kolega Timothee Chalamet predstavili film Malé ženy v Paríži. Herečka Florence Pugh (vľavo) a jej kolega Timothee Chalamet predstavili film Malé ženy v Paríži.

Reč je o herečke Florence Pughovej a hercovi Timothee Chalametovi, ktorí si v režisérskom počine od Grety Gerwigovej zahrali. Na parížskej premiére zachytili objektívy zasnené pohľady aj dotyky dvojice hviezd priamo na červenom koberci.

Zľava: Herci Louis Garrel, Saoirse Ronan,...
Herečka Florence Pugh (vľavo) a jej kolega...
+2Režisérka Greta Gerwig  (v strede) a herečky...

Talentovaného herca pritom len pred pár mesiacmi zachytili pri vášnivých bozkoch s herečkou Lily-Rose Deppovou. Dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní historickej snímky The King pre spoločnosť Netflix a tvorila pár dlhší čas. Či to stále platí, však isté naozaj nie je. Ani Chalamet, ani dcéra slávnych rodičov sa totiž k svojmu súkromiu nevyjadrujú.

K posilneniu domnienok o novom vzťahu (s ďalšou kolegyňou) by mohol poslúžiť aj fakt, že Pughovú spoločne s americko-francúzskym hercom zachytili objektívy aj počas návštevy futbalového zápasu v Paríži. Tam im však robila spoločnosť aj kolegyňa Saoirse Ronan a tak sa celé filmové trio mohlo zabávať aj pod nálepkou kamarátstva.

zväčšiť Skladateľ Alexandre Desplat (vľavo), režisérka... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Skladateľ Alexandre Desplat (vľavo), režisérka Greta Gerwig (tretia sprava) a herci - zľava: Louis Garrel, Saoirse Ronan, Florence Pugh a Timothee Chalamet. Skladateľ Alexandre Desplat (vľavo), režisérka Greta Gerwig (tretia sprava) a herci - zľava: Louis Garrel, Saoirse Ronan, Florence Pugh a Timothee Chalamet.

Malé ženy prídu do slovenských kín až v januári. Už teraz je však isté, že kritikov zaujal výkon spomenutej Ronanovej. Za svoje herectvo získala tento týždeň nomináciu na Zlatý glóbus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vzťah #foto #Malé ženy #Timothee Chalamet #Florence Pugh #iskrenie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...