Zmätkár Maštalír v Prahe bez manželky! Ale o ženskú spoločnosť núdzu nemal

Komédia Šťastný nový rok má za sebou slávnostnú premiéru v Prahe.

15.12.2019 00:00
debata

Koncom novembra mala komédia Šťastný nový rok veľkolepú premiéru v Bratislave. Za účasti jej hlavných hrdinov si ju užili aj ďalší pozvaní hostia v jednom z bratislavských kín. Pred objektívmi fotografov vtedy nechýbali herečky – Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová či Antónia Lišková. A nad svojimi kolegyňami kraľovala Emília Vášáryová. V Bratislave si premiéru vychutnal aj herec Tomáš Maštalír, ktorého sprevádzala jeho sympatická manželka Kristína. Tá hercovi v lete porodila prvého potomka, dcérku.

Zuzana Norisová, Tomáš Maštalír a ich spoločná... Foto: Profimedia
Tomáš Maštalír Zuzana Norisová, Tomáš Maštalír a ich spoločná filmová dcéra na pražskej premiére komédie Štastný nový rok.

Zatiaľ, čo v Bratislave si čerství rodičia užili premiéru bok po boku, v Prahe už Maštalíra nesprevádzala. Na nedávnej premiére sa u našich českých susedov zúčastnili takisto mnohí herci zo spomínanej komédie, nechýbala ani Vášáryová, Pauhofová či Bartoška.

Maštalír si pred objektívmi zapózoval so svojou filmovou rodinkou – s herečkou Zuzanou Norisovou a ich dcérou. O svojej postave pred časom Maštalír povedal: "Paleta charakterov je dostatočne pestrá na to, aby sa stále bolo na čo pozerať, každý charakter mal svoju konkrétnu úlohu v tom príbehu. Každá postava má svoj súkromný svet okolo seba, v mojom prípade to bola rodina s dcérkou, ktorú moja postava pravidelne zabúda všade, kde sa len dá,“ komentoval Maštalír a dodal: "Je to trošku zmätkár, ktorý sa možno nechá uniesť vždy prítomným okamihom. Ale nerobí to zo zlým úmyslom, keď zistí, že dcéru niekde zabudol, zažíva najväčší stres v živote zakaždým a je schopný sa aj dolámať,“ uzavrel. Na pražskej premiére však svoju filmovú dcéru nikde nezabudol, naopak, pyšne si s ňou zapózoval na červenom koberci.

Herec Tomáš Maštalír prišiel na filmovú... Foto: Peter Frolo pre Be Well Media
Herec Tomáš Maštalír prišiel na filmovú premiéru v sprievode svojej manželky. Herec Tomáš Maštalír prišiel na filmovú premiéru komédie Šťastný nový rok, ktorá s akonala v Bratislave, v sprievode svojej manželky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Zuzana Norisová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...