Omša s kráľovnou? Andrew sa zatajil, Kate s malou Charlotte bodovali naplno!

Kráľovská rodina sa v stredu v Sandringhame, kde tradične slávi vianočné sviatky, zúčastnila na bohoslužbe v Kostole sv. Márie Magdalény. Nechýbala, samozrejme, britská panovníčka - kráľovná Alžbeta II.

26.12.2019 00:00
debata (4)
zväčšiť Princ William, jeho manželka Catherine,... Foto: SITA/AP, Jon Super
Princ William, jeho manželka Catherine,vojvodkyňa z Cambridge a ich deti - princ George a princezná Charlotte odchádzajú z kostola Svaätej Márie Magdalény v Sandringhame. Princ William, jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge a ich deti - princ George a princezná Charlotte odchádzajú z kostola Svaätej Márie Magdalény v Sandringhame.

Kým manžel 93-ročnej kráľovnej, 98-ročný princ Philip, na pobožnosti nebol, prvýkrát sa na nej zúčastnili šesťročný princ George a štvorročná princezná Charlotte – staršie deti princa Williama a jeho manželky Kate. V sprievode rodičov, ktorí už tradične pútali pozornosť. Bola to však najmä Catherine, oblečená do kabáta s kožušinovým lemom, ktorá opäť zaujala médiá. Jej najmladší syn, ročný princ Louis, zostal doma.

Kráľovná Alžbeta II. odchádza po vianočnej...
Princezná Charlotte bola na vianočnej...
+6Catherine, vojvodkyňa z Cambridge a jej dcéra -...

Na omšu sa dostavil aj Williamov otec, princ Charles, s manželkou Camillou. Prítomný bol i princ Andrew, ktorý nedávno oznámil, že sa vzdáva plnenia svojich oficiálnych povinností pre škandál súvisiaci s americkým finančníkom Jeffreym Epsteinom obvineným svojho času z pohlavného zneužívania mladistvých a iných sexuálnych zločinov. Do kostola však neprišiel v sprievode svojich príbuzných, ale o pár minút skôr a údajne využil zadný vchod.

zväčšiť Princezná Charlotte bola na vianočnej... Foto: SITA/AP, Jon Super
Princezná Charlotte bola na vianočnej bohoslužbe v centre pozornosti. Princezná Charlotte bola na vianočnej bohoslužbe v centre pozornosti.

Medzi príslušníkmi kráľovskej rodiny, ktorých zástupcovia médií zachytili pred kostolom, bola tiež princená Anne či dcéry princa Andrewa, princezné Eugenie a Beatrice.

Mladší syn princa Charlesa, princ Harry, jeho manželka Meghan a ich sedemmesačný syn Archie na pobožnosti v Sandringhame neboli, keďže Vianoce trávia v Kanade spoločne s matkou Meghan, Doriou Raglandovou.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #rodina #kráľovná Alžbeta II. #princezná Charlotte #bohoslužba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...