Kravitzova dcéra s mamou ako štýlové duo, Scherzinger? Antická bohyňa!

Hoci žiadnu z cien na nedeľňajšom galavečere Zlatých glóbusov nezískala, zaradila sa medzi najlepšie oblečené dámy večera. A nielen ona. Aj jej vlastná mama. Zoe Kravitz a Lisa Bonet majú veľa spoločného.

07.01.2020 12:55
debata
Mama a dcéra: Herečky Zoe Kravitz (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Zoe Kravitz (vľavo) a Lisa Bonet Mama a dcéra: Herečky Zoe Kravitz (vľavo) a Lisa Bonet spoločne na párty InStyle and Warner Bros.

Hrdinku seriálu Veľké malé klamstvá, ktorá sa čoskoro objaví v úlohe Mačacej ženy v novom filme o Batmanovi, zachytili objektívy na párty magazínu InStyle v spoločnosti známej mamy. Lisu Bonetovú kedysi preslávila rola v sitkome Šou Billa Cosbyho. A neskôr aj slávny manžel – idol mnohých žien a mužov Jason Momoa.

Herečka Sydney Sweeney v kreácii Paolo Sebastian.
Laverne Cox v oranžovej róbe Michael Cinco.
+16Herečka Nina Dobrev sa objavila na párty v...

Hoci aj on bol na ceremoniáli prítomný a vyvolal značnú pozornosť, pár momentov si rodinné duo ukradlo len pre seba. Zoe Kravitz oblečená do čiernobielej kreácii s bodkami od značky Saint Laurent pôsobila ako stelesnenie modernej elegancie so štipkou vkusného retra. Jej mama stavila na model z dielne Fendi Haute Couture. Talianska firma s manželským párom spolupracuje už nejaký ten mesiac, Momou však obliekol Tom Ford.

Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v šatách Toni Maticevski. Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v šatách Toni Maticevski.

Párty magazínu InStyle, ktorú organizovali spoločne s produkčnou spoločnosťou Warner Bros. pritiahla pozornosť mnohých hviezd – ocenených, ale aj tých, ktoré zostali bez sošiek. Jeden z najsexy lookov večera predvádzala herečka Laura Harrier – v metalickej minikreácii z dielne Louis Vuitton. Prehliadnuť sa však nedala ani kyprá Barbie Ferreira, hviezda seriálu Euphoria v šatách na spôsob negližé.

Herečka Kate Beckinsale v bielej kreácii Romona... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Kate Beckinsale v bielej kreácii Romona Keveza. Herečka Kate Beckinsale v bielej kreácii Romona Keveza.

Svojou štíhlou a vypracovanou figúrou opäť vyrazila dych herečka Kate Beckinsale, ktorú do bielej obliekla značka Romona Keveza. Rovnako však pozornosť krivkami pútala aj speváčka Nicole Scherzinger, šťastne zamilovaná do športovca a modela Thoma Evansa. V krémových šatách na jedno rameno značky Toni Maticevski vyzerala ako antická bohyňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger #Zlaté glóbusy #párty #Kate Beckinsale #Zoe Kravitz #Lisa Bonet

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...