Veľký debut na Plese v opere s bruškom! Čaká tenistku Cibulkovú aj krásnu Surovcovú

Už o pár dní sa uskutoční jubilejný ročník prestížneho Plesu v opere. Aj tento rok privíta niekoľko debutujúcich osobností. Medzi nimi sa zhodou okolností stretávajú aj dve budúce mamičky.

07.01.2020 11:35
debata (7)
Tenistka Dominika Cibulková a jej manžel Michal. Foto: Ján Zemiar pre Alo Diamonds
Tenistka Dominika Cibulková a jej manžel Michal. Tenistka Dominika Cibulková a jej manžel Michal.

Reč je o tenistke Dominike Cibulkovej, ktorá prijala pozvanie na charitatívne podujatie a s manželom Michalom Navarom sa tak v sobotu 11. januára objavia medzi hosťami akcie vôbec prvýkrát. Známa športovkyňa sa prejde po červenom koberci aj so zaobleným bruškom, keďže už o pár mesiacov očakávajú s Navarom prvý prírastok do rodiny.

Cibulková však nebude jedinou budúcou mamičkou jubilejného ročníka akcie s filantropickým podtextom. V sobotu sa očakáva aj príchod Ivany Gáborík-Surovcovej, tanečnice a modelky, ktorá nebude chýbať po boku hokejistu a podnikateľa Mariána Gáboríka. Aj pôvabná blondínka len pred pár týždňami potvrdila, že sa v roku 2020 stane mamou. A na Plese v opere si ju tak budú môcť hostia prezrieť aj vo večernej kreácii, ktorá (možno) zvýrazní jej zaobľujúce sa materinské krivky.

Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová prišla na... Foto: IEM
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová a Marián Gáborík Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová prišla na oslavu prvých narodenín kliniky krásy. Aj s manželom Mariánom Gáboríkom.

V tohtoročnom zozname debutantov plesovej akcie sa objavujú však aj ďalšie známe mená. Zo zoznamu športovcov je to okrem spomenutého Gaboríka či Cibulkovej aj hokejistov kolega a kamarát Marián Hossa alebo futbalista Ján Ďurica a kraskorčuliarka Oľga Beständigová.

Umeleckú obec zastúpi napríklad režisér Peter Bebjak, spisovateľ Ondrej Štefánik či sochár Ján Ťapák. Vôbec prvýkrát ako hosť zažije premiéru aj Andrea Šprochová z televízie Markíza či vedec a pedagóg Vladimír Zeleňák.

Chýbať nebudú ani známe tváre, ktoré už patria takpovediac ku koloritu plesu v budove Opery SND – reč je napríklad o moderátorke Ivete Malachovskej, herečke Lucii Hurajovej, ktorá sa minulý rok starala aj o sprievod slávnostným večerom, či Lucii Hablovičovej alebo Monike Hilmerovej. Známe mužské tváre zastúpia herci Jozef Vajda, Vlado Kobielsky či Daniel Dangl, ktorí rovnako patria medzi tradičných hostí Plesu.

Pod strechou historickej budovy SND sa druhú januárovú sobotu stretne celkom 300 párov významných hostí z vedy, spoločenského aj hospodárskeho života, medicíny, vzdelávania a športu. Svojou prítomnosťou podporia charitatívny rozmer podujatia, ktorým je už po tretíkrát podpora a zlepšenie podmienok inkluzívneho vzdelávania detí zdravotným znevýhodnením v slovenských školách.

Modelka Linda Nývltová v šatách od Michaela...
Podnikateľka Lucia Hablovičová v kreácii od...
+79Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #debut #Dominika Cibulková #Ivana Surovcová #Ples v opere

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...