Ako to robí? Scherzinger má krivky bohyne, toto ukázala na párty FOX

Už na párty po vyhlásení Zlatých glóbusov zaujala okamžite svojím zvodným vzhľadom. Nicole Scherzingerovej sa to však podarilo aj o pár dní neskôr.

09.01.2020 00:00
debata
Speváčka, tanečnica a herečka Nicole... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Nicole Scherzinger a Ken Jeong Speváčka, tanečnica a herečka Nicole Scherzinger predviedla svoju ukážkovú postavu. Po boku Kena Jeonga.

Kráska, ktorú svet poznal najmä ako tanečnicu a skvelú speváčku vo formácii Pussycat Dolls, predstavila na párty televízie FOX nový projekt. A vyzerala pritom skutočne božsky.

Nie je žiadne tajomstvo, že 41-ročná rodáčka z Honolulu podstupuje každodenný tvrdý tréning a udržiava sa vo forme. A lepší dôkaz ani podať nemohla. Keď sa pred objektívmi objavila v béžovej kombinácii podprsenkového topu a širokých nohavíc, odhalila pevné a tvarované bruško, štíhly driek a dokonalý dekolt!

Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...
Herec Jason Biggs.
+3Speváčka, tanečnica a herečka Nicole...

Iba 165 centimetrov vysoká brunetka sa nevzdáva ani mimoriadne vysokých podpätkov, takže po boku zabávača Kena Yeonga vyzerala ako dlhonohá modelka. Spoločne s Jeongom sa minulý rok objavila v zábavnej šou The Masked Singer, ktorá zaujala toľkých divákov, že sa na obrazovky vracia znovu.

Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v šatách Toni Maticevski. Speváčka a herečka Nicole Scherzinger prišla v šatách Toni Maticevski.

Scherzinger si v nej mohla liečiť ubolené srdce po sklamaní, ktoré jej spôsobili tvorcovia muzikálu Cats. Už dávnejšie totiž priznala, že snívala o role mačky Grizabelly, ktorú stvárnila aj na divadelných muzikálových doskách. Tvorcovia nového muzikálu ju však ani nepozvali na kasting.

Ale po drsných kritikách filmu od Toma Hoopera a tiež veľmi slabej diváckej návštevnosti to azda ani veľmi ľutovať nemusí…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Nicole Scherzinger #párty #Fox #sexy

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...