Hilmerová si šaty na Ples vysnívala. Po dileme bolo rozhodnuté - takéto!

Herečka Monika Hilmerová sa počas uplynulého víkendu tiež objavila na Plese v opere. Dvadsiaty ročník akcie bol pre ňu výnimočný aj pre dvojité jubileum.

13.01.2020 09:00
debata
Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany... Foto: ORANGE
Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany Mrvovej. S manželom Jarom Bekrom. Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany Mrvovej. S manželom Jarom Bekrom.

„Slovenské národné divadlo je s týmto plesom spojené už roky. Je to tradícia a ja sa iba teším, že som mohla byť opäť účastná na takom krásnom podujatí,“ uviedla členka Činohry SND. Práve divadlo slávi v tomto roku storočnicu a mysleli na to aj organizátori jubilejného Plesu. Súčasťou však bola, tak ako už niekoľko rokov, aj charita.

„Vždy treba myslieť aj na tých druhých. Mne sa veľmi páči, keď si čokoľvek, či už je to spoločenská udalosť alebo hocičo v živote iné, spája aj s tým, že myslí na druhých, nielen na seba. Práve tu sa to dá pekne spojiť a verím, že sa podarí vyzbierať peknú sumu, ktorá môže pomocť,“ nádejala sa hviezda markízackeho seriálu Oteckovia.

Herečka Lucia Hurajová na 20. ročníku Plesu v...
Beáta Danglová, manželka herca a režiséra Dana...
+98Modelka Alexandra Gachulincová v šatách od...

V priestoroch Opery SND stretla aj niekoľko svojich kolegov. Pozvanie prijal napríklad herec Vlado Kobielsky či Marek Fašiang, ktorý sprevádzal mamu Ingrid Fašiangovú, riaditeľku divadla Nová scéna. Po Hilmerovej boku zase nechýbal jej životný partner – choreograf Jaro Bekr. Aj ten bol vraj nadšený z toho, ako jeho manželka v sobotňajší večer vyzerala. Šaty jemnej belasej farby vznikli u Jany Mrvovej, s ktorou už Hilmerová spolupracovala.

„Mala som veľkú chuť mať bledomodré šaty. Janka Mrvová mi šila šaty, keď som bola naposledy na plese v opere, také ružové. Tak isto to bola milá spolupráca a vychádzali sme z toho, čo som si ja predstavovala, no a teraz vznikli tieto modré šaty,“ prezradila herečka.

Herečka Monika Hilmerová a jej manžel Jaro Bekr. Foto: ORANGE
Herečka Monika Hilmerová a jej manžel Jaro Bekr. Herečka Monika Hilmerová a jej manžel Jaro Bekr.

„Vtedy sme sa nevedeli rozhodnúť medzi ružovou a modrou, tak tentokrát, keďže predtým som mala tie ružové, som siahla po bledomodrej. Mám veľmi rada jednoduché šaty a dúfam, že sa budú páčiť. V každom prípade, sama som sa v nich cítila výborne,“ poznamenala Hilmerová. Viac o móde prítomných dám si pozrite v našej bohatej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #šaty #SND #charita #Ples v opere #Monika Hilmerová

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...