Kuchařová a Švantnerová ako krásne labute! Na plese ich nezatienil nik

V susednom Česku to s plesovou garderóbou celebrít nevyzerá vždy ružovo. Dosť príkladov sa našlo aj na akcii menom Ples jako Brno. Ale dve dámy skutočne očarili. Učiť sa od nich môžu aj slovenské celebrity.

27.01.2020 15:47
debata
Modelka a filantropka Taťána Gregor Kuchařová s... Foto: Czech News Center / Pavel Machan / CNC / Profimedia
Taťána Gregor Kuchařová s manželom Ondřejom Gregorom Brzobohatým Modelka a filantropka Taťána Gregor Kuchařová s manželom Ondřejom Gregorom Brzobohatým na akcii Ples jako Brno 2020. V šatách od Zuzany Kubíčkovej.

Reč je o jednej z „hostiteliek“ a ambasádoriek charitatívneho podujatia Taťáne Gregor Kuchařovej a bývalej misske, dnes moderátorke Nikol Švantnerovej. Jedna v nežných tónoch krémovej bielej, druhá v čiernej róbe. Výsledok však v oboch prípadoch ukážkový.

Bývalá Miss World Gregor Kuchařová sa na podujatí objavila v kreácii z dielne dizajnérky Zuzany Kubíčkovej. Elegantná silueta, luxusný detail pštrosieho peria na leme živôtika, k tomu trblietavé šperky s jemne etno-orientálnym nádychom a úprava v duchu hollywoodskej Marilyn. Blondínka to zvládla na jednotku s hviezdičkou a vyzerala skutočne famózne.

Misska a moderátorka Nikol Švantnerová v šatách... Foto: Czech News Center / Pavel Machan / CNC / Profimedia
Misska a moderátorka Nikol Švantnerová v šatách Poner na akcii Ples jako Brno 2020. Misska a moderátorka Nikol Švantnerová v šatách Poner na akcii Ples jako Brno 2020.

Aj Nikol Švantnerová pravidelne plní rubriky spoločenských sekcií v susednom Česku. Vďaka spolupráci s módnym ateliérom Poner má dostatok garderóby na veľkolepé príležitosti. Hoci toto spojenie pôvabnej brunetky a českých tvorcov nie je vždy bezchybné, tentoraz sa Švantnerovej voľba róby s nadýchanou sukňou s kaskádami plisovaných volánov a tylu vydarila.

Model napriek svojej „princeznovskej“ bálovej siluete nepôsobí až príliš tradične, prekvapí jemná asymetria aj spojenie hladkého dezénu s jemným plisé. Na zváženie bol akurát opasok v drieku.

Dvojici dám sa teda víkendové „plesanie“ v metropole Moravy vydarilo. Ktorá zaujala viac vás? Hlasujte v ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #móda #ples #Zuzana Kubíčková #Poner #Nikol Švantnerová #Taťána Gregor Kuchařová

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...