Z elegantnej divy rockerka! Charlize Theron mení imidž, triumfuje opäť

Oslniť na červenom koberci je v prípade Charlize Theronovej už takpovediac železné pravidlo. Ale niekedy treba pompu vymeniť aj za komfort a noblesu za trošku mladistvej rebélie.

09.02.2020 13:26
debata
Herečka Charlize Theron sa tiež prišla pozrieť... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron sa tiež prišla pozrieť na otvorenie výstavy. Herečka Charlize Theron sa tiež prišla pozrieť na otvorenie výstavy.

To sa slávnej blondínke, ktorá už v nedeľu v noci zabojuje o sošku Oscara s nomináciou za výkon vo filme Bombshell, podarilo na nedávnej akcii Vanity Fair. Theron dorazila na výstavu spoločne s ďalšími hviezdnymi kolegyňami. Pozornosť jej patrila najmä za rockovejší imidž a uvoľnenejší vzhľad.

Rodáčka z Juhoafrickej republiky si obliekla model šiat s vertikálnym pruhom od Louis Vuitton a doplnila ho členkovými čižmičkami. Mejkap bol jemný, účes veľmi ležérny a nekomplikovaný. Tromfy si určite herečka necháva na nedeľňajší večer.

Posledné mesiace sa však niesli v znamení jej triumfov na červenom koberci, či už išlo o večery ako Zlatý glóbus, vyhlásenie cien Screen Actors Guild Awards, alebo naposledy ceremoniál BAFTA. Pripomenúť si môžete jednotlivé looky v našej galérii.

Herečka Charlize Theron bola opäť úchvatná v...
Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell...
+14Herečka Charlize Theron sa tiež prišla pozrieť...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #vzhľad #Louis Vuitton #Charlize Theron #úprava

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...