Hrubešová v plesovej róbe? Napumpovaný dekolt magnetizoval pohľady!

Hoci oficiálne by už mala byť plesová sezóna skončená, na Popolcovú stredu sa začalo pôstne obdobie, v susednom Česku si asi s podobnými vecami ťažkú hlavu nerobia.

03.03.2020 00:00
debata (4)
Herečka Markéta Hrubešová na Plese v Rudolfine. Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Markéta Hrubešová na Plese v Rudolfine. Herečka Markéta Hrubešová na Plese v Rudolfine.

Počas posledného februárového víkendu sa v pražskom Rudolfine uskutočnilo plesové podujatie, ktoré prilákalo mnohé známe tváre. Medzi modelkami, športovcami či moderátorkami zaujala aj herečka Markéta Hrubešová, ktorú na Slovensku azda najviac preslávila rola vo filme Juraja Jakubiska Sedím na konári a je mi dobre.

Príťažlivá ryšavka, ktorá bola istý čas skutočným sexuálnym idolom na oboch stranách česko-slovenskej hranice, nesklamala ani tentoraz. A najmä pánska časť hostí z nej určite nedokázala spustiť oči. Lepšie povedané z jej výstrihu.

Hrubešová si obliekla na slávnostný večer módel večerných šiat so smaragdovo zeleným živôtikom a poriadne zvýraznila svoje ženské proporcie vystužením. Sukňa s kvetinovými vzormi potom zase v rozparku odhaľovala jej nohy.

Hrubešovú sprevádzal na podujatí jej životný partner Petr Sysel a podľa fotografií z akcie si dvojica sobotňajší večer nadmieru užila. Herečka a knižná autorka nešetrila úsmevmi, dobrá nálada z nej doslova sršala. Možno to bolo aj tým, že Ples v Rudolfinu uzavrel plesovú sezónu. Susedné Česko však čaká pompézny event plný prominentov aj nasledujúcu sobotu. Reč je o cenách Český lev, v rámci ktorých vyhlásia najlepšie filmy či herecké výkony v rámci filmovej tvorby za uplynulý rok.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dekolt #ples #zvodná #Markéta Hrubešová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...