Zvodná už tradične! Cindy Bruna predviedla v Paríži (polo)nahú hru

Prítomnosť krásky menom Cindy Bruna je vždy zárukou toho, že sa bude na čo pozerať. A ani na prehliadke značky Balmain to nebolo inak.

03.03.2020 13:59
debata
Modelka Cindy Bruna a spevák Usher pózujú... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka Cindy Bruna a spevák Usher pózujú spoločne fotografom pred prehliadkou Balmain. Modelka Cindy Bruna a spevák Usher pózujú spoločne fotografom pred prehliadkou Balmain.

Dlhonohá modelka, ktorá štartovala kariéru prácou pre značku Prada a následne sa stala múzou pre Victoria's Secret, sa objavila minulý týždeň na módnej prezentácii kolekcie na sezónu Jeseň-Zima 2020. Zvolila si na pohľad jednoduchý, no veľmi efektný nohavicový overal. Ako inak, Balmain.

Biela látka zahaľovala jej dlhé nohy širokými nohavicami, od pása nahor však už išlo o hru s provokatívnymi detailmi. Na tylovom podklade boli totiž našité biele panely, ktoré len decentne zakrývali inak celkom nahú hruď krásnej nositeľky.

Zľava: Herečky Isabelle Asjani, Anna Mouglalis,...
Americká speváčka Janelle Monae na prehliadke...
+15Modelka Cindy Bruna a spevák Usher pózujú...

Bruna je však povestná svojou odvahou a nerobí jej problém predvádzať sa ani v odvážnejších kúskoch. A pútať pozornosť okolia.

V tomto prípade nepochybne neunikla oku amerického speváka Ushera, ktorý bol ďalším z prominentných hostí módnej prezentácie. Módny týždeň v Paríži napriek hrozbám z koronavírusu prebiehal bez obštrukcií či rušenia jednotlivých prehliadok a nenechali si ho ujsť mnohé známe tváre.

Americká modelka a herečka Ashley Benson pred... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Americká modelka a herečka Ashley Benson pred prehliadkou Stella McCartney. Americká modelka a herečka Ashley Benson pred prehliadkou Stella McCartney.

Napríklad na prehliadkach Giambattista Valli či Stella Mccartney sa objavila herečka Ashley Benson. U McCartneyovej jej robila spoločnosť aj Isabelle Huppert. Americká hviezda Shailene Woodley si zase vychutnala módu Balmain a Valli. Natrieskaný bol aj prvý rad počas šou Valentino či napríklad ateliéru Christian Dior. Jeho novú kolekciu si prišla pozrieť herečka Sigourney Weaver s dcérou, ale aj herečka Demi Moore či modelka Karlie Kloss. Nátresk celebrít bol aj počas prehliadky značky Chanel, ktorá sa konala v utorok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Balmain #Paríž #celebrity #sexy #Cindy Bruna

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...