To sú nádherné zábery! Harry a Meghan v londýnskom daždi, je to ako z filmu

Už skutočne len pár týždňov bude princ Harry a jeho manželka Meghan formálnou súčasťou britskej kráľovskej rodiny so všetkými ich povinnosťami. Posledné plnili vo štvrtok večer v Londýne. A bol to pekný pohľad.

06.03.2020 07:00
debata (1)
zväčšiť Zábery usmiatej vojvodkyne Meghan a jej... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
princ Harry, vojvodkyňa Meghan Zábery usmiatej vojvodkyne Meghan a jej manžela, princa Harryho kráčajúcich v daždi ulicami Londýna pôsobia skutočne romanticky.

Napriek tomu, že bulvárne médiá neustále prinášajú správy o tom, ako snaha o osamostatnenie sa narušila vzťahy v kráľovskej rodine a priniesla vrásky na tvár všetkým zúčastneným, štvrtková realita nemohla vyzerať viac idylicky. Manželský pár, ktorý bude striedavo žiť v Kanade a vo Veľkej Británii, zavítal po pár týždňoch späť do Londýna a zúčastnil sa na vyhlásení cien pre vojnových veteránov. Zábery na usmiatu vojvodkyňu a jej spokojného manžela nemohli nikoho pomýliť.

Zábery usmiatej vojvodkyne Meghan a jej...
Zábery usmiatej vojvodkyne Meghan a jej...
+5Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...

Meghan sa objavila na verejnosti v tyrkysových šatách z dielne dizajnérky Victorie Beckhamovej a pozornosti reportérov ani verejnosti nemohlo uniknúť, že vyzerala elegantne, ale aj veľmi sexy. Šaty zvýrazňovali jej krivky. Úsmev princa Harryho bol zase jasným signálom, že stojí a plne podporuje svoju polovičku.

Pritom zábery, na ktorých zachytili objektívy manželov kráčajúc dažďom pod masívnym dáždnikom pod dohľadom prizerajúcej sa skupiny divákov a zúčastnených, podľa mnohých pôsobia priam magicky. „Vyzerali veľmi zamilovane a spokojne,“ citovali médiá niekoľkých zúčastnených. Hra svetla, detailu a zaostrenia na záberoch však skutočne prináša dojem, že princ Harry a jeho Meghan sú momentálne „ako v romantickom filme“.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britain Princ Harry a jeho manželka Meghan Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu sa znovu objavili v Londýne. Prišli na Endeavour Fund Awards. Krivky vojvodkyne v tyrkysových šatách Victorie Beckhamovej boli neprehliadnuteľné.

Ktohovie, ako zvládnu príchod novej reality. Koncom marca sa totiž skončí ich oficiálne pôsobenie ako členov kráľovskej rodiny, o ktoré sa usilujú od začiatku roka. Znamená to, že budú môcť žiť svoj rodinný život viac nezávislo od povinností kráľovskej rodiny a zároveň sa stanú súkromne zarábajúcimi osobami. Nový status im umožní zarábať si na seba, no stopne im príjmy od kráľovskej koruny a od britskej krajiny. Princ Harry aj naďalej zostáva šiestym v poradí v nástupníctve na britský trón.

Do konca mesiaca má dvojica absolvovať ešte niekoľko oficiálnych vystúpení. Medzi nimi napríklad nasledujúci víkend Mountbatten Music Festival či účasť na nedeľňajšej bohoslužbe na počesť krajín Commonwealthu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #dážď #princ Harry #romantika #vojvodkyňa Meghan

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...