Neodolateľná Meghan v červenej! Zladila sa s Harrym, vyzerali ako hrdličky

Návrat do Londýna sa pre vojvodkyňu Meghan a jej manžela, princa Harryho niesol v triumfálnej atmosfére. Pár bol stredobodom pozornosti všade, kde sa objavil a Meghan skutočne žiarila.

08.03.2020 11:30
debata (1)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Simon Dawson
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu prichádzajú do priestorov Royal Albert Hall v Londýne na Mountbatten Festival of Music. Meghan žiarila v červenej večernej róbe Safiyaa.

Tridsaťsedemročná vojvodkyňa zo Sussexu, ktorá ešte niekoľko týždňov bude plniť svoje pracovné povinnosti v súvislosti s oficiálnym statusom v kráľovskej rodine, očarila aj v piatok podvečer v Londýne. S manželom sa zúčastnili na hudobnom podujatí s odkazom na šľachtickú rodinu Mountbattenovcov, z ktorej pochádza aj Harryho starý otec, princ Philip.

Vojvodkyňa Meghan vyzerala neodolateľne v...
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+4Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...

Slávnostný galavečer sa konal v Royal Albert Hall a príchod páru manželov, ktorí minulý rok v máji privítali aj svojho prvého potomka – princa Archieho, bol ostrosledovaný. Manželia ponúkli verejnosti aj fotografom dostatočný dôvod na záujem. Nielen svojím slávnym statusom, ale tentoraz aj dokonalo zladeným vzhľadom.

Americko-kanadská herečka sa obliekla do šiat v intenzívnej červenej farbe z dielne značky Safiyaa, ktoré doplnila kabelkou Manolo Blahnik v rovnakom červenom odtieni. To všetko dokonalo ladilo so slávnostnou uniformou princa Harryho.

Vojvodkyňa Meghan vyzerala neodolateľne v... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Britain Vojvodkyňa Meghan vyzerala neodolateľne v kreácii Safiyaa a s kabelkou Manolo Blahnik. Vojvodkyňa Meghan vyzerala neodolateľne v kreácii Safiyaa a s kabelkou Manolo Blahnik.

Aj pohľad na vojvodkyňu Meghan potvrdil, že vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Spokojnosť a úsmev, ktorý žiaril na jej tvári, akoby bol znakom toho, že sa už teší na normálnejší život, ktorý si s Harrym zvolili. Do 31. marca, kedy sa oficiálne dvojica vzdá kráľovských povinností, majú Harry a Meghan absolvovať ešte niekoľko oficiálnych aktivít. Zjavne to bude len príjemné odrátavanie.

Verejnosť aj médiá však čakajú na moment, keď by sa spoločne na jednej akcii objavili bratia William a Harry, ktorí sa údajne v januári po odlete Harryho a Meghan do Kanady nerozchádzali v najlepšom. Počas uplynulých dní, keď Harry so svojou polovičkou absolvovali niekoľko aktivít v Londýne, sa William a jeho manželka Kate nachádzali na oficiálnej návšteve Írska.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #princ Harry #hudba #červená #vojvodkyňa Meghan #Safiyaa

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...