Mendrejová, Javorčeková či Škamlová: Sexy krásky oslávili dizajnové jubileum

Známe tváre domáceho šoubiznisu, medzi nimi najmä pôvabné dámy, ktoré v minulosti bodovali v súťažiach krásy - to boli gratulanti na oslavách jubilea známeho dizajnového interiérového štúdia v Bratislave.

09.03.2020 00:00
debata
Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová. Foto: Ján Zemiar
Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová. Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová.

Lákadlom večera však nebola len oslava 30 rokov, predstavenie novej kuchyne, ale tiež tvorba slovenskej sochárky Jany Brisudovej, ktorá v priestoroch bratislavského showroomu vystavila niekoľko svojich diel, sôch či odliatkov z bronzu. Všade sa to hemžilo ženskými siluetami aj krivkami a platilo to pre diela zavesané na stene či umiestnené na poličkách, ale aj v samotnej spoločnosti.

Modelka, bývalá Miss a PR manažérka Veronika...
Romana Škamlová sa tiež prišla pozrieť na...
+10Modelka a hviezda Instagramu Lucia Javorčeková.

Medzi hosťami akcie, ktorá sa konala uprostred minulého týždňa, sa objavila napríklad bývalá Miss Denisa Mendrejová, ktorá zaujala okamžite po príchode. V priehľadnom tope, pod ktorým mala čiernu podprsenku, to asi ani inak nešlo.

Modelka a hviezda Instagramu Lucia Javorčeková. Foto: Ján Zemiar
Modelka a hviezda Instagramu Lucia Javorčeková. Modelka a hviezda Instagramu Lucia Javorčeková.

Pozornosť si však vyslúžila aj instagramová slovenská superstar Lucia Javorčeková, ktorú sprevádzal partner. Prišla riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová či herečka Jana Hubinská. Známe blondínky a missky Romana Škamlová a Anna Amenová sa dostavili tiež. A nechýbala ani Veronika Vágner Husárová, tiež držiteľka titulu najkrajšej Slovenky, ktorá sa momentálne realizuje ako modelka a ako PR manažérka.

Sochárku Jana Brisudová (vpravo) prišla... Foto: Ján Zemiar
Sochárku Jana Brisudová (vpravo) prišla podporiť aj herečka Jana Hubinská. Sochárku Jana Brisudová (vpravo) prišla podporiť aj herečka Jana Hubinská.

Slávnostný večer sa niesol v znamení delikates a chutných vín, živej konverzácie aj zábavy medzi pozvanými hosťami. A samozrejme, aj umenia Brisudovej, niekdajšej žiačky Tibora Bártfaya. Viac si môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #dizajn #Denisa Mendrejová #missky #Lucia Javorčeková #Jana Brisudová

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...