Opäť spolu, zvítanie vrúcne nevyzeralo! Meghan však jasne triumfovala nad Kate

Po mesiacoch špekulácií a klebiet o tom, aké odmerané sú vzťahy medzi bratmi - princami Harrym a Williamom a ich polovičkami, sa všetci štyria objavili na jednom mieste. A nielen oni, prišla aj kráľovná!

09.03.2020 19:38
debata (9)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, oblečená v... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Britain Commonwealth Day Princ Harry a jeho manželka Meghan, oblečená v kreácii od Emilie Wicksteadovej, prichádzajú na slávnostnú bohoslužbu.

V pondelok popoludní sa vo westminsterskom opátstve konala slávnostná bohoslužba pri príležitosti osláv Comonnwealth Day. Alžbeta II. ako hlava Commonwealthu, ktorý združuje 54 krajín a viac ako 2,4 miliardy ľudí, nemohla chýbať. Po jej boku však ani členovia kráľovskej rodiny.

Do kostola si to namierili kráľovnine deti (chýbal však princ Andrew), ale tiež obaja jej vnuci – princovia William a Harry, ktorí sú potomkami najstaršieho kráľovského syna – princa Charlesa.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, oblečená v...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+12Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell...

Pozornosť médií sa upierala, samozrejme, najmä na ich nežné polovičky. Určite aj pre domnelý konflikt, ktorý medzi sebou majú mať. Ako to naozaj je, vedia len ony dve. A možno ich manželia. Pravdou však je, že do kostola prišli manželské páry oddelene. Podľa zasadacieho poriadku sa usadila do lavíc za sebou a na záberoch reportérov je zachytená len jediná priama interakcia medzi bratmi a švagrinami. Pozdrav a úsmev na ústach Meghan a Harryho pri príchode staršieho brata s jeho Kate do kostola.

Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú na... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú na slávnostnú bohoslužbu Commonwealth Day. Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú na slávnostnú bohoslužbu pri príležitosti osláv Commonwealth Day.

Napriek tomu, že je otázne, ako to vyzerá so vzťahmi v kráľovskej rodine, pondelňajšie popoludnie bolo zároveň ďalším výnimočným „úspechom“ pre vojvodkyňu Meghan. Po jej triumfe z víkendu, keď ohúrila v červených šatách na akcii Mountbatten Music Festival, bola tentoraz očarujúca v zelenej kreácii od Emilie Wicksteadovej. Zvyčajne sa priazeň kritikov prikláňa na stranu Kate, ale v pondelok nebolo pochybností o tom, že kráľovnou štýlu sa stala Meghan.

Šaty s efektným detailom na prednej časti a doplnené klobúčikom pôsobili modernejšie, sviežejšie aj trendovejšie než vínový model kabáta od Catherine Walkerovej, v ktorom prišla vojvodkyňa Kate.

zväčšiť Členovia britskej kráľovskej rodiny usadení v... Foto: SITA/AP, Phil Harris
Britain Commonwealth Day Členovia britskej kráľovskej rodiny usadení v kostole Westminister Abbey - v popredí: princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge, v pozadí princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Pre Harryho a Meghan mal byť pondelok poslednou oficiálnou kráľovskou povinnosťou predtým, ako sa definitívne uzavrie proces ich odchodu do Kanady a zbavenie kráľovských povinností. To by malo oficiálne nastať síce až 31. marca, no je isté, že dvojica už si najbližšie týždne môže robiť najmä súkromné plány.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #princ Harry #vzťahy #omša #kráľovná Alžbeta II. #vojvodkyňa Meghan

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...