Aguilera sa vrátila v čase! Moment, ktorý jej zmenil život, oslávila takto...

Nedávno sa do speváčky Christiny Aguilery pustili kritici za jej vzhľad a obliekanie sa do vyzývavých kostýmov. Na premiére filmu Mulan sa však speváčka tentoraz viac zahalila. A nesklamala.

11.03.2020 14:00
debata
Speváčka Christina Aguilera na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Christina Aguilera na slávnostnej premiére filmu Mulan. Speváčka Christina Aguilera na slávnostnej premiére filmu Mulan.

Tridsaťdeväťročná hudobná hviezda bola jednou z neázijských celebrít, ktoré sa v pondelok večer objavili na červenom koberci v Los Angeles. Premiérou večera bol filmový príbeh Mulan, ktorý vznikol na základe animovanej predlohy z roku 1998.

Prečo vlastne prišla Aguilera? Je to celkom prosté! S filmovou piesňou Reflection, ktorú pre animovaný príbeh v roku 1998 najrpv naspievala filipínska herečka a speváčka Lea Salonga, sa totiž v rovnaký rok prezentovala po aj Aguilera.

Režisérka Niki Caro na premiére filmu Mulan s...
Herečka Ming-Na Wen.
+7Herečka Yifei Liu (vpravo) a jej kolegyňa...

Viedlo to k jej debutovému albumu v roku 1999, do ktorého sa vydavateľstvo rozhodlo investovať práve po fenomenálnom spevákom výkone mladučkej hviezdy. Aguilera so skladbou vystúpila štyrikrát naživo v televízii a dodnes ju považuje za song, ktorý jej zmenil život.

Pre filmovú Mulan 39-ročná blondínka nahrala Reflection nanovo a okrem nej v snímke odznie aj skladba Loyal Brave True.

zväčšiť Speváčka Christina Aguilera pózuje so študentmi... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka Christina Aguilera pózuje so študentmi Wushu Action Star Academy. Speváčka Christina Aguilera pózuje so študentmi Wushu Action Star Academy.

Speváčka sa na premiére stretla aj s absolventmi akadémie bojových umení a pútala pozornosť výraznou kreáciou v ružovo-červenej farebnej kombinácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #kariéra #Christina Aguilera #skladba #Mulan

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....