Konečne hollywoodska premiéra, ale aká... K čomu korona donútila hviezdy?

Hollywood sa stále neodvážil na poriadnu veľkolepú premiéru. Ale aj v situácii plnej obmedzení sa dá vynájsť. Urobili tak aj tvorcovia hororovej novinky The Rental.

19.06.2020 08:55
Advance Screening of "The Rental" Foto: ,
Herečky Alison Brie (vľavo) a Sheila Vand spoločne uviedli novinku The Rental, premietala sa v automobilovom kine Vineland Drive-In.
debata

Desivý príbeh, pod ktorým je režisérsky podpísaný herec, scenárista a režisér Dave Franco, sa dočkal premietania na klasický retro-spôsob. Vybraní diváci si totiž film mohli pozrieť priamo v auto-kine, kedysi takej populárnej destinácii mladých Američanov.

Hoci svet multiplexov a supermoderných kín takmer vymazal z povrchu zemského tieto nostalgické miesta na premietanie filmov, koronakríza ich posledným zvyškom znovu vrátila zmysel. V porovnaní s klasickými kinami, kde sa napriek rozostupom vedľa seba nachádzajú ľudia v jednej miestnosti, sa v autokinách dá sedieť vo vlastnom aute a byť relatívne dobre izolovaní od ostatných.

Manželia Dave Franco a Alison Brie sa spojili...
Herečka Sheila Vand na netradičnej premiére.
+3Reklama na premietanie nového filmu The Rental.

Franco do novinky obsadil pôvabnú manželku Alison Brieovú, ktorú si môžu diváci pamätať napríklad zo seriálu Mad Men. Okrem nej si vo filme zahrala aj herečka Shaila Vand či herec Dan Stevens. Ani oni na premiére nechýbali. Pri spoločnom pózovaní s ochrannými maskami na tvári, pri sólo záberoch už bez nich. Premiéra hollywoodskeho filmu získala aj vďaka nim naozaj netradičnú podobu.

zväčšiť Manželia Dave Franco a Alison Brie sa spojili... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Manželia Dave Franco a Alison Brie sa spojili aj v práci. Vo filme The Rental. Manželia Dave Franco a Alison Brie sa spojili aj v práci. Vo filme The Rental.

Už pred pár dňami sa v Los Angeles konalo aj premietanie projektu Paparazzi X-posed, ktoré však nemožno rátať k veľkým premiéram. Konieckoncov, aj The Rental je vlastne skôr nízkorozpočtový a nezávislý film. Či, a ako skoro sa dočkáme nejakej veľkej premiéry filmového blokbasteru, je zatiaľ vo hviezdach. Svet má totiž zjavne strach z príchodu druhej vlny pandémie a tak sa spoločenské udalosti aj masové akcie spúšťajú len veľmi pomaly.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmová premiéra #autokino #horor #Alison Brie #koronakríza

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...