Krásna Kanócz žiarila po boku Loja v Prahe! Ale o jej pozornosť sa usiloval aj ktosi ďalší

Pražskú premiéru filmovej novinky Šarlatán si v Lucerne vychutnali jeho hlavní predstavitelia - Ivan Trojan, Josef Trojan a slovenský herec Juraj Loj.

18.08.2020 10:00
debata (9)

Pozvanie na slávnostnú premiéru, ktorá o pár dní predbehla premiéru filmu v Bratislave, si však nenechali ujsť ani ďalšie známe tváre. V hľadisku sedel Bolek Polívka s manželkou, Simona Babčáková, Jana Švandová, Anna Kameníková a mnohí ďalší.

Juraj Loj a Zuzana Kanócz na premiére filmu... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Juraj Loj Juraj Loj a Zuzana Kanócz na premiére filmu Šarlatán v Prahe. Na zábere aj s ich dcérkou.

V snímke inšpirovanej skutočným životným príbehom liečiteľa Jana Mikoláška (Ivan Trojan) si zahral aj Juraj Loj, stvárňuje jeho asistenta a životného partnera. Pred objektívmi v Prahe ho sprevádzala jeho partnerka, slovenská herečka Zuzana Kanócz. Okrem nich na červenom koberci fotografi zachytili aj ich spoločnú dcérku. Práve tá sa postarala o veselú momentku pred filmovým plagátom – keď sa dožadovala, aby ju mama zobrala na ruky.

Českej premiére Šarlatána dominovala, čo sa šiat pozvaných dám týka, čierna. Na tú stavila aj 40-ročná Kanócz. Model doplnila striebornými doplnkami v podobe kabelky či strieborného prívesku, ktorý sa jej ligotal vo výstrihu.

Ivan Trojan a jeho manželka Klára... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Ivan Trojan Ivan Trojan a jeho manželka Klára Pollertová-Trojanová, s ich synom Josefom na premiére filmu Šarlatán.

Aj hlavného hrdinu snímky, Ivana Trojana (56), sprevádzala na premiére jeho „polovička“, herečka Klára Pollertová-Trojanová. Manželia majú spolu štyri deti, synov, dvaja z nich si v snímke Šarlatán aj zahrali. „Stretával som sa s nimi na pľaci. Sú to dvaja úžasní, inteligentní, rozhľadení mladí ľudia. Klobúk dolu pred výchovou Ivana a jeho manželky Kláry,“ opísal v nedávnom rozhovore pre Pravdu Juraj Loj.

Najnovší film režisérky Agnieszky Hollandovej Šarlatán sa mal divákom na Slovensku predstaviť už v marci toho roka, celosvetová pandémia však plány prerušila a nový termín premiéry bol stanovený na 20. august. Snímku pred časom uviedli na Berlinale a Juraj Loj bol pri tom. Pre Pravdu opísal svoje pocity: „Keď sa ocitnete na takom prestížnom festivale, stojíte na červenom koberci, môžete nadobudnúť pocit, že sa vám podarilo niečo výnimočné. Je krásne byť toho súčasťou, ale dôležité je neprepadnúť tomu, pretože všetko je pominuteľné.“

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Ivan Trojan #šarlatán

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...