Mladoženáč Polívka si vyrazil po boku sympatickej manželky! Fakt spokojný párik

Len pred pár mesiacmi, vo februári, sa český herec Bolek Polívka (71) postavil pred oltár.

20.08.2020 00:00
debata (1)

Život si tak vychutnáva ako mladoženáč po boku svojej „polovičky“, Marcely Černej. Manželia sa bok po boku ukázali na pražskej premiére filmu Šarlatán, pod ktorý je podpísaná Agnieszka Holland. Polívka si filmovú novinku pozrel aj v spoločnosti českých kolegov ako Ivan Trojan, Simona Babčáková, Jana Švandová a mnohých ďalších. Na červenom koberci sa striedal aj so slovenským párom, Jurajom Lojom a Zuzanou Kanócz. Loj si v novinke zahral jednu z rolí.

Bolek Polívka a jeho manželka Marcela Černá na... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Bolek Polívka Bolek Polívka a jeho manželka Marcela Černá na premiére filmu Šarlatán v Prahe.

Polívka sa s manželkou spokojne usmievali do objektívov fotografov, zvlášť 50-ročná pani Polívková vyzerala veľmi spokojne. Na premiéru zvolila čiernu, tmavý outfit oživila výrazným červeným rúžom na perách. Na ležérny vzhľad stavil počas premiéry aj jej manžel, pre ktorého išlo vo februári už o tretie uzatvorené manželstvo.

Prvou manželkou Polívku bola Stanislava, s ktorou má dcéru Kamilu (44). Druhú manželku, peknú Francúzku Chantal Poullain, si zobral za manželku v roku 1987 potom, čo sa s ňou zoznámil počas zahraničného turné. V manželstve vydržali do roku 2002, kedy sa rozviedli. Majú syna Vladimíra, ktorý sa venuje herectvu. Polívka je ešte otcom Anny (40), ktorej mamou je herečka Evelyna Steimarová. Marcelu Černú (50) si Polívka vzal po spoločne prežitých 24 rokoch, majú tri ratolesti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bolek Polívka #šarlatán

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...