Z princeznej poriadna dračica! Troškova kráska zvádzala na premiére Smečky

Českí aj slovenskí diváci ju mohli objaviť vďaka hlavnej ženskej úlohe v rozprávke Zakliate pierko od režiséra Zdeňka Trošku. Herečka Anastasia Chocholatá je však žena viacerých podôb.

14.10.2020 00:00
debata
Herečka Anastasia Chocholatá na premiére filmu... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Anastasia Chocholatá na premiére filmu Smečka. Herečka Anastasia Chocholatá na premiére filmu Smečka.

Potvrdila to aj nedávno na pražskej premiére filmu Smečka, kde nemohla chýbať, keďže si vo filme zahrala jednu z postáv. Nielen medzi kolegami, ale aj novinármi však svojím vzhľadom rozhodne zaujala.

Dvadsaťročná rodáčka z Pardubíc dorazila v krvavočervenej kreácii zdobenej masívnymi trblietavými gombíkmi. Model odhalil jej bruško, rozparok na sukni zase nohy. Herečka pritom pôsobila omnoho dramatickejšie, dospelejšie a zvodnejšie, čoho nepochybne dôvodom bol aj (staro)nový imidž.

zväčšiť Herečka Anastasia Chocholatá v rozprávke... Foto: Vojtech Resler/CinemArt
Herečka Anastasia Chocholatá v rozprávke Zakliate pierko. Herečka Anastasia Chocholatá v rozprávke Zakliate pierko.

Chocholatú diváci poznajú skôr ako blondínku, objavila sa tak v Zakliatom pierku aj vo filme Smečka. „Rok a pol som si odfarbovala vlasy kvôli nakrúcaniu. Teraz je všetko hotové, takže som sa vrátila k pôvodnej farbe,“ komentovala pre Super.cz na margo oboch filmov. Zakliate pierko diváci už videli, Smečka mala premiéru v Česku a mala by sa dostať aj do slovenských kín.

Prináša príbeh z tínedžerského prostredia mladých hokejových hráčov a rozoberá šikanu v kolektíve, problémy mladosti, ale aj vzťahy s rodičmi či medzi rovesníkmi navzájom. Jednu z úloh vo filme si zahrala aj slovenská herečka Vlastina Svátková a na plátne sa objaví dokonca bývalý hráč Dominik Hašek.

Pre portál Super.cz Chocholatá tiež prezradila, že nasledujúce týždne si plánuje dať pauzu od práce a chce odletieť za svojím partnerom, ktorý hrá profesionálne futbal v Portugalsku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #zmena imidžu #Anastasia Chocholatá

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...