Toľko lásky v jednom pohľade?! Vojvodkyňa Kate je z Williama paf, veď pozrite

Tri dni na cestách, ale s úsmevom. Ba čo viac. Fotografi zachytili dvojicu z kráľovskej rodiny, princa Williama a jeho manželku Kate v romantických momentoch.

09.12.2020 11:18
debata (8)
zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas návštevy Cardiffu. Pohľady, ktoré vrhala Kate na Williama, pôsobili naozaj romanticky. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas návštevy Cardiffu. Pohľady, ktoré vrhala Kate na Williama, pôsobili naozaj romanticky.

Počas posledného dňa trojdňového programu určeného na návštevu krajiny sa populárni manželia zastavili v Cardiffe. Obaja tam absolvovali niekoľko oficiálnych aktivít, medzi nimi napríklad návštevu opatrovateľského centra, ale tiež miestneho trhu, kde im jeden z domácich pripravil opekané marshmallov, typickú britskú predvianočnú pochúťku.

Práve v Cardiffe vznikli aj momentky, kde si kráľovská dvojica zložila ochranné rúška z tváre a predviedli objektívom svoje usmiate tváre. Pozornosť však prilákala najmä vojvodkyňa Kate, ktorej úsmev a pohľad s iskrou v očiach smerom k manželovi a otcovi jej troch detí pôsobil skutočne zamilovane.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+4Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...

Tridsaťosemročná členka kráľovskej rodiny znovu stavila na jeden zo svojich obľúbených módnych kúskov, červený kabát Alexander McQueen. Tentoraz ho doplnila aj výrazným vlneným šálom s károvaným vzorom.

Program manželskej dvojice, ktorý sa odohrával na viacerých miestach Veľkej Británie, zavŕšilo stretnutie so samotnou kráľovnou Alžbetou II. v priestoroch Windsorského hradu. Tentoraz to bola zase ona, kto siahol po výraznej červenej farbe. Panovníčka sa do nej odela od hlavy po päty.

Britská kráľovná Alžbeta II. Foto: SITA/AP, Glyn Kirk
Britská kráľovná Alžbeta II. Britská kráľovná Alžbeta II.

Na Windsorský hrad sa členovia britskej kráľovskej rodiny prišli poďakovať terénnym pracovníkom a dobrovoľníkom, ktorí budú počas vianočných sviatkov pomáhať ľuďom v núdzi. Kráľovskej rodine aj hosťom zahrali vianočné koledy členovia kapely The Salvation Army Band.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #kráľovská rodina #láska

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...