Najsexy outfit Trumpovej za posledné roky? Z Bieleho domu vykračuje na vysokej nohe

V úlohe prvej dámy musela pôsobiť veľmi elegantne, decentne a uhladene. Aj preto bolo veľkým prekvapením, keď sa Melania Trumpová objavila pred Vianocami na verejnosti v pomerne výraznom a odvážne pôsobiacom outfite.

27.12.2020 12:50
debata (1)
Prezident Donald Trump a jeho manželka Melania... Foto: SITA/AP, Evan Vucci
Trump Prezident Donald Trump a jeho manželka Melania Trump na zábere z 23. decembra pri odchode z Bieleho domu na vianočnú dovolenku na Floridu.

Ešte stále prvú dámu USA, ktorá však už koncom januára bude musieť odovzdať svoj titul nástupkyni Jill Bidenovej, zachytili objektívy ešte pred vianočnými sviatkami pred odletom do rezortu Mar-a-Lago v Palm Beach na Floride. Po jej boku kráčal Donald Trump, ktorý stále akosi nemieni uznať svoju porážku. Podľa toho, ako sa obliekla jeho polovička, je však jasné, že ona už možno plány k návratu do role provokatívnejšej a zvodnejšej Melanie prehodnotila.

Rodáčka zo Slovinska si na seba obliekla čierny kabát, ktorý doplnila čierne kožené čižmy na vysokých podpätkoch. Tie siahali Trumpovej vysoko nad kolená a dodávali jej prekvapivo provokatívny dojem.

Prezidentská dvojica strávila vianočné sviatky v teple a Donald Trump údajne takmer tri celé dni strávil pri golfe. Čomu sa venovala jeho polovička, známe nie je. Možno je to logistika a manažovanie okolo vysťahovania sa z Bieleho domu. Ako písalo ešte pred Vianocami viacero americkýcj médií, pred Bielym domom boli posledné týždne vidieť sťahovacie dodávky a tie údajne naplno zamestnáva práve prvá dáma.

Melania Trumpová sa podľa zdrojov z okolia prezidenta už teší na možnosť vrátiť sa do luxusného apartmánu v New Yorku, ktorý môže príležitostne striedať práve s rezidenciou na Floride. Ani ako bývalému prezidentskému páru nebude Trumpovcom zle. Donald Trump získa na náklady štátu doživotnú ochranku, kanceláriu či vlastných zamestnancov, konzultant na komunikáciu s verejnosťou je vraj už po boku Melanie Trumpovej tiež. Ten by pre zmenu mohol pomôcť slovinskej rodáčke vyťažiť z titulu „ex“ prvej dámy čo najviac – či už pri predaji práv na knihu, účinkovaní vo vybraných televíznych programoch alebo pri podpore ďalších aktivít, pre ktoré sa rozhodne.

Prvá dáma USA Melania Trump počas návštevy... Foto: SITA/AP, Jacquelyn Martin
Melania Trump Prvá dáma USA Melania Trump počas návštevy jednej z nemocníc vo Washingtone v strede decembra.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sťahovanie #koza #prvá dáma #outfit #čižmy #Melania Trumpová

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...