Módu Grammy ovládla sexy Dua Lipa či raperka diva. Cyrusovej sestra ako rovno z postele!

Červený koberec ako sa patrí! Vyhlásenie 63. ročníka hudobných cien Grammy prilákalo množstvo hviezd aj napriek pandemickým reštrikciám. A v móde sa mnohé naozaj odviazali.

15.03.2021 07:13
debata (5)
Speváčka Dua Lipa bola určite tou najsexy dámou... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
63rd Annual Grammy Awards - Arrivals Speváčka Dua Lipa bola určite tou najsexy dámou večera. V kreácii Atelier Versace.

Pred objektívy v Los Angeles sa v nedeľu podvečer postavili mnohé známe tváre hudobnej brandže, voľba ich garderóby na tento slávnostný ceremoniál, ktorý sa odohrával ako jeden z prvých s tradičným červeným kobercom, mala rôzne podoby. Od takej, ktorá doslova udrela do očí originalitou, cez sexy kreácie až po romantickú klasiku a nenápadité večerné modely.

Raperka Megan Thee Stallion prišla v šatách z...
Raperka Megan Thee Stallion (vľavo) a speváčka...
+24Speváčka H.E.R. v šatách značky Dundas.

Medzi najsexi hviezdy „amerického“ večera patrila s vysokou pravdepodobnosťou rodáčka z Londýna s krvou kosovskej Albánky. Reč je, samozrejme, o speváčke Due Lipa, ktorá si domov odnášala jednu z cien. A za šaty Atelier Versace, odvážny, odhaľujúci, disko a zvodný model by si zaslúžila ďalšiu.

Provokáciu neobišla pri svojom výbere večernej róby speváčka Doja Cat. V jej prípade sa však šaty z dielne Roberto Cavalli by Peter Dundas trošku minuli účinky. Príliš výrazný dekolt pôsobil zbytočne odhaľujúco a spojenie koženého topu so sukňou zdobenou perím akosi nefungovalo. Jej kolegyňa Megan Thee Stallion, raperka s triumfálnym úspechom v rámci večera, bodovala výrazne viac. Vďaka za to patrila „marilynovskej“ róbe bez ramienok od Dolce & Gabbana. Thee Stallion sa zmenila na divu a unikátne pôsobila aj oranžová farba šiat.

Speváčka Noah Cyrus v kreácii Schiaparelli... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
63rd Annual Grammy Awards - Arrivals Speváčka Noah Cyrus v kreácii Schiaparelli Haute Couture.

Medzi najoroginálnejšie „zjavenia“ na červenom koberci nepochybne patrili speváčky Noah Cyrus a Phoebe Bridgers. Prvá, mladšia sestra speváčky Miley Cyrusovej, prišla v kreácii Schiaparelli Haute Couture. Šaty s výrazným aranžovaným detailom riasenej pevnej látky na chrbte trošku evokovali rozostlanú posteľ, možno to mal byť odkaz na mesiace strávené v pandémii. Bridgers potom zaujala v šatách s výšivkou z perál a kryštálov, ktorá na čiernej ploche tvorila vzor ľudskej kostry. Model vytvoril dizajnér Thom Browne.

zväčšiť Raperka Megan Thee Stallion (vľavo) a speváčka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
63rd Annual Grammy Awards - Arrivals Raperka Megan Thee Stallion (vľavo) a speváčka Doja Cat.

Jedna z rekordmaniek večera, speváčka Taylor Swift, vyberala model šiat určite aj vzhľadom na tematiku a názov svojho nominovaného a tiež oceneného albumu Folklore. Krátke šaty Oscar de la Renta zdobili výrazné dekoratívne výšivky kvetín, Swift ich doplnila ružovými lodičkami s viazaním okolo priehlavku.

Speváčku Beyoncé, ďalšiu z rekordériek večera, obliekol podobne ako Noah Cyrusovú ateliér Schiaparelli Haute Couture. Napriek tomu, že ide o francúzsku značku, navrhuje pre ňu Texasan Daniel Roseberry a keďže aj Beyoncé pochádza z Texasu, voľba to určite nebola náhodná. Kožené šaty doplnené výraznými náušnicami a rukavicami so zlatými nechtami boli stávkou na jednotku.

Speváčka Taylor Swift prišla v kreácii Oscar de... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
63rd Annual Grammy Awards - Press Room Speváčka Taylor Swift prišla v kreácii Oscar de la Renta.

Medzi menej úspešné dámy v rámci večera patrila napríklad speváčka Lizzo. Jej štýl je unikátny a potvrdila to už v minulých rokoch. Lesklý materiál oboch šiat Balmain, napriek nepochybne luxusnému základu, pôsobil skôr ako obal na bonbóny. A volániky, ktoré dominovali dizajnu vôbec nefungovali. Ani s prihliadnutím na fakt, že Lizzo zbožňuje vystaviť na obdiv a upozorňovať na svoju „veľkosť“. Viac dám zo slávnostného večera si pozrite v našej bohatej galérii.

Speváčku Lizzo obliekol na ceny Grammy módny... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
63rd Annual Grammy Awards - Arrivals Speváčku Lizzo obliekol na ceny Grammy módny dom Balmain.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #móda #Taylor Swift #červený koberec #Grammy #Dua Lipa #Lizzo #Megan Thee Stallion #Doja Cat

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...