Po rozchode sa vrhla na víno! Ale pozor, krásna Hough to vzala z iného konca

Počas prvých mesiacov pandémie sa jej rozpadlo manželstvo. Herečka a tanečnica Julianne Hough sa však sústredila na seba a dokonca prekvapila pred pár dňami netradičnou správou ohľadom nového biznisu.

26.03.2021 00:00
debata
Herečka a tanečnica Julianne Hough na 24.... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka a tanečnica Julianne Hough na 24. ročníku Family Film Awards v Los Angeles. Herečka a tanečnica Julianne Hough na 24. ročníku Family Film Awards v Los Angeles.

Pôvabná Julianne, ktorá si roky udržiavala formu tancom a vďaka tomu sa jej podarilo rozbehnúť aj vlastný biznis s fitness aplikáciou a cvičením, sa tentoraz pobrala trošku iným smerom. Na trh totiž uvádza vlastné víno!

Áno, hoci by sa mohlo zdať, že alkoholický nápoj príliš nesedí do životného štýlu udržiavanej a zdravím prekypujúcej krásky, vlastne sa až tak ďaleko od svojich priorít nepohla. Podarilo sa jej totož spojiť s výrobcom, ktorý jej na mieru namiešal nízkokalorický nápoj so zníženým obsahom cukru, bez obsahu gluténu a vegán aj keto-friendly. Ako sa novinke bude dariť, ukáže však až čas.

zväčšiť Herečka a tanečnica Julianne Hough na 24.... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
The 24th Family Film Awards Herečka a tanečnica Julianne Hough na 24. ročníku Family Film Awards v Los Angeles.

Houghovej prvú reklamu na nový produkt pomohla urobiť jej dobrá kamarátka, herečka Nina Dobrev, ktorú diváci poznajú napríklad zo seriálu Upírske denníky. Dvojica zverejnila niekoľko záberov na Instagrame.

Tridsaťdvaročná Hough však nezaháľa ani v rámci účasti na tých pár udalostiach, ktoré sa v týchto dňoch organizujú. V stredu sa osobne zúčastnila na 24. ročníku cien Family Film Awards. Hoci išlo o veľmi komorný a reštrikciami oklieštený večer, bývalá manželka športovca Brooksa Laicha sa ukázala v „plnej poľnej“, teda s ukážkovým líčením, účesom a vo zvodných šatách s odhalenými ramenami.

Julianne Hough nie je jediná celebrita s vlastnou značkou alkoholu. Ďalšie si pozrite v našej galérii. g
Herec Ryan Reynolds je tiež fanúšikom džinu. Aj...
Herci a kolegovia zo seriálu Perníkový tatko...
+10Raper Jay-Z a jeho prémiový koňak D'usse VSOP...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #návrat #Julianne Hough #vlastný biznis

+ Zbytočne stresujete, musíte sa naučiť zvládať aj ťažšie situácie v kľude.
Pracujte na sebe a dotiahnete to ďalej...

+ Myslite pozitívne, nikoho nenechajte aby vás vyviedol z rovnováhy.
Nepozerajte len na zľavy, ak vám má niečo...