Veľká premiéra Cruelly! Spokojná Stone ukázala figúru 2 mesiace po pôrode

Konečne poriadna hollywoodska premiéra! V Los Angeles rozprestreli červený koberec, aby štúdio Disney mohlo predstaviť Cruellu. Samozrejme, nechýbali hlavné hviezdy.

19.05.2021 12:30
Los Angeles Premiere of "Cruella" Foto: ,
Hlavnú hviezdu filmu Cruella, herečku Emmu Stoneovú obliekol na premiéru Louis Vuitton.
debata

Hrdinku v mladom veku, ktorú diváci dobre poznajú zo starších filmov 101 dalmatíncov v podaní Glenn Closeovej, stvárnila držiteľka Oscara Emma Stone. Od prvého momentu, čo médiá priniesli správy, že práve ona bude novou Cruellou, prichádzali nové reakcie fanúšikov a film sprevádzali veľké očakávania. Pre pandémiu sa premiéra presúvala, no zdá sa, že v USA už majú pocit, že svitá na nové a lepšie časy. A Cruella prichádza do kín.

Hlavnú hviezdu filmu Cruella, herečku Emmu...
Alan S. Kim zdraví fotografov.
+9Fotografi boli na premiére filmu Cruella...

Fotografov, ktorí sa zúčastnili na utorňajšom evente (a boli oddelení jeden od druhého plastovými stenami), nepochybne zaujímalo aj to, ako bude Emma Stone vyzerať. Hviezda totiž využila obdobie pandémie a pracovného pokoja na tehotenstvo. V prvej polovici marca jej zástupcovia potvrdili, že sa s manželom Daveom McCarym stali rodičmi.

Tridsaťdvaročná Stone svoje súkromie takmer vôbec nekomentuje, ale jedno bolo jasné – po dvoch mesiacoch je späť vo fyzickej forme a vyzerá spokojne a šťastne. Čo sa premiérového looku týka, o ten sa postarala značka Louis Vuitton. Stone s ňou dlhší čas spolupracuje ako jedna z ambasádoriek.

Glenn Close Čítajte viac Jemný kožuch z dalmatíncov? Tu je nová Cruella, prekoná slávnu Glenn Closeovú?

Súčasťou premiéry filmu bola aj minivýstava kostýmov, ktoré budú môcť diváci v snímke vidieť. Práve kostýmy Cruelly De Vil sa už v minulosti radili medzi kultové momenty filmového plátna a o rovnaké sa snažili aj tvorcovia nového filmu. Stone poznamenala, že si práve túto stránku nakrúcania výnimočne užila.

Okrem Stoneovej diváci uvidia vo filme aj britskú hviezdu Emmu Thompsonovú, ktorá však na premiéru nepricestovala. Zúčastnili sa však na nej ďalší herci z filmu, medzi nimi napríklad Kirby Howell-Baptiste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #Emma Stone #Cruella

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...